Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Prima reacție Ralucăi și a lui Ion după ce au ieșit pe locul 3 în Finala Mireasa

Finala Mireasa sezon 4 a adus în fața telespectatorilor emoție pură! Simona Gherghe a anunțat clasamentul cuplurilor chiar în ultimele minute al emisiunii, iar Raluca și Ion au fost pe locul 3 în topul preferințelor. Ce au postat cei doi imediat după ce au intrat în posesia telefoanelor și au părăsit casa Mireasa.

colaj de fotografii raluca si ion Galerie
Finala Mireasa sezon 4 a adus în fața telespectatorilor emoție pură! Simona Gherghe a anunțat clasamentul cuplurilor chiar în ultimele minute al emisiunii, iar Raluca și Ion au fost pe locul 3 în topul preferințelor. Ce au postat cei doi imediat după ce au intrat în posesia telefoanelor și au părăsit casa Mireasa. | Mireasa

Finala din data de 19 decembrie 2021 a emisiunii Mireasa și-a desemnat câștigătorii. Ela și Petrică au obținut marele premiu în valoare de 40.000 de euro, iar pe locurile doi și trei s-au clasat Ana- Alexandru și Raluca-Ion.

Cei doi și-a spus cuvinte de iubire în fața întregii țări și au semnat actele de față cu toată țara și cu familiile prezente.

Ce au postat Raluca și Ion după Finala Mireasa sezonul 4

Imediat după ce cuplul a părăsit casa Miresa, fiecare a putut avea acces la telefonul mobil și la toate lucrurile fără de care au trăit patru luni de zile.

Deconectați de la internet și conectați la propriile sentimente, așa cu fost concurenții din emisiunea Mireasa încă din luna septembrie. Iată că la sfârșitul unei călătorii presărate cu sentimente de iubire, Raluca și Ion și-au unit destinele în fața întregii țări și s-au clasat pe locul 3 cu un procent de 12,31%.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Raluca a fost prima care a postat un selfie la InstaStory alături de Ionuț, dar și în feed a încărcat o fotografie din Finală, îmbrăcată în rochia de mireasă.

Citește și: Finala Mireasa sezonul 4. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 de euro

De asemena, Ion a postat la InstaStory o fotografie cu el alături de frumoasa lui soție și a pus pe fundal o melodie de dragoste, în care se regăsesc versurile “Ești o minune”.

Citește și: Ana și Alex sunt susținuți de familie în Finala sezonului 4 Mireasa

Ela și Petrică sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 de euro

La sfârșitul Finalei Mireasa sezon 4, Simona Gherghe a citit clasamentul publicului, cel care dictează câștigătorii, iar Ela și Petrică au câștigat marele premiu.

  • Pe locul 3 cu 12,31% sunt Raluca și Ion .
  • Pe locul 2 cu sunt 41,42% Alex și Ana.
  • Pe locul 1 sunt Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 Mireasa.

Cuplurile care s-au căsătorit în Finala sezonului 4 Mireasa. Primii au fost Ela și Petrică, au urmat Raluca și Ion, iar mai apoi Ana și Alex. Maria și Marius nu s-au căsători în emisiune și au spus că nu vor să facă acest lucru sub presiunea competiției.

Citește și: Raluca și Ion sunt susținuți de familie în Finala sezonului 4 Mireasa

Raluca merge la Ion, iar pentru ei urmează o plimbare lungă prin țară. Lui Alex i-au trecut emoțiile după oficierea căsătoriei, iar cei doi vor merge la hotel, iar de mâine merg acasă. Petrică și Ela sunt și ei bine, iar cei doi sunt foarte fericiți.

Finala Mireasa sezonul 4. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 de euro... Finala Mireasa 2021, sezon 4. Mesajul lui Alexandru după ce Ela și Petrică au câștigat Marele Premiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x