Antena Căutare

Raluca și Ion sunt susținuți de familie în Finala sezonului 4 Mireasa

Ion și Raluca au trecut printr-o mulțime de încercări în cele patru luni de la intrarea în competiție. Concurentul spune că nu a avut niciun gând de însurătoare, dar acum gândește complet diferit.

Raluca și Ion sunt susținuți de familie în Finala sezonului 4 Mireasa Galerie
Ion și Raluca au trecut printr-o mulțime de încercări | Antena 1

Raluca are numai 23 de ani și a intrat în casa Mireasa cu gândul că nu-și va găsi pe nimeni, dar Ion i-a atras atenția de la început. Cei doi au tras rapid concluzia că se potrivesc, dar mai apoi au urmat certuri care au culminat cu o despărțire.

Raluca și Ion sunt susținuți de familie

Au urmat lacrimi și suferință, dar împăcarea a venit mult mai repede. Relația lor a fost cu suișuri și coborâșuri și s-au despărțit din nou. Blondina era hotărâtă să nu se mai împace, dar Ion s-a apropiat din nou de ea.

Mai apoi și-au aniversat relația în fiecare lună în casa Mireasa, dar sentimentele au crescut în intensitate cu fiecare minut pe care îl petreceau împreună. După participarea Ralucăi la task-ul cabinei telefonice, Ion și-a dat seama că o iubește pe femeia de lângă el și de atunci au fost sudați ca un cuplu real.

Ion a cerut-o pe Raluca în căsătorie în emisiunea Xtra Night Show, dar petrecerea burlacilor le-a dat din nou lumea peste cap. Cu toate acestea, iubirea a triumfat și cei doi sunt împreună în marea finală Mireasa sezonul 4.

Mama lui Ion i-a spus Simonei Gherghe că va avea ea grijă ca cei doi să nu se mai certe în afara casei.

Ion și Raluca au avut parte de un fantasy date

Ion și Raluca s-au distrat la munte cu numai câteva zile înainte de finala sezonului 4 Mireasa. Cei doi se iubesc și sunt fericiți.

Ion recunoaște că relația lor a fost cu momente neplăcute din vina lui, dar spune că a învățat multe și toate acestea le-au apropiat și mai mult. Concurentul spune că puterea Ralucăi îl face să treacă mult mai ușor peste toate momentele grele.

"Îmi doresc să rămânem cum suntem azi. Eu nu credeam că se poate ceva atât de frumos într-un timp atât de scurt."

Ion i-a spus Ralucăi că o iubește, o apreciază și nimic nu-l poate îndepărta de ea.

Ela și Petrică sunt susținuți de familie în Marea Finală Mireasa sezonul 4... Maria și Marius sunt susținuți de familie în Finala sezonului 4 Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x