Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca și Adelina, schimb de replici. Ce au de împărțit

Raluca și Adelina a au avut un schimb de replici mai dure în casa Mireasa. A început o ceartă în toată regula de la un lucru care nu s-a înțeles prea bine.

Raluca și Adelina, schimb de replici. Ce au de împărțit Galerie
Raluca și Adelina a au avut un schimb de replici mai dure în casa Mireasa | Antena 1

Adelina a spus inițial că Ion i-a atras atenția, dar acum nu mai vrea nimic cu el. Aceasta le-a spus mamelor că dintre băieții rămași nu este niciunul pe placul lor. Mamele s-au supărat și i-au atras atenția că nu gândește atunci când vorbește.

Raluca și Adelina, schimb de replici

În discuția mamelor cu Adelina, Raluca a intervenit și i-a spus că nu s-a vindecat deloc după relația cu Alexandru. Cele două și-au aruncat cuvinte, iar Raluca a plecat.

Adelina s-a retras și ea în living alături de concurente, iar rând pe rând fetele s-au ridicat și a plecat. Raluca a fost cea mai deranjată și a spus că Adelina "și-o caută". Ana a spus și ea că Adelina nu face decât să le provoace.

Fetele spun că Adelina repetă niște discuții la infinit, iar stările ei se schimbă foarte des și destul de repede. Ana spune că Adelina are un joc al ei, iar Isidora o susține.

Simona Gherghe le-a atras atenția fetelor și le-a spus că trebuie să-și trăiască viața.

Adelina, în lacrimi după acuzele primite de la doamna Gabi

Adelina a plâns după ce doamna Gabi a spus, în emisia live, că Marius i-ar fi atins posteriorul cu palma. Tânăra a negat, însă după emisiune a cedat.

Adelina s-a retras în dormitor și a început să plângă. Doamna Mihaela a mers să o consoleze, iar tânăra a afirmat că îi este dor de familie.

Chiar dacă Marius a negat faptul că ar fi făcut un gest nepotrivit și mama lui l-a susținut, Adelina nu a fost crezută de Ana. Și Alexandru, când a fost întrebat dacă fata poate minți, a afirmat că ia în calcul această posibilitate.

Cu toate acestea, Alina și Andrada i-au ținut partea când au văzut materialul. Alina a susținut că se afla lângă ei și Marius i-ar fi atras atenția asupra unei pete, însă fără să o atingă.

Gabriela Cristea va prezenta o nouă emisiune TV. Surpriza pregătită de îndrăgita prezentatoare... Gabriela Cristea prezintă Mireasa – Capriciile iubirii, începând de luni, 13 septembrie, la Antena Stars. La ce oră se v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x