Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada au intrat împreună în baie. Avertismentul a venit imediat

Victor și Andrada au avut parte de momente frumoase în timpul petrecerii de sâmbătă seara. Concurentul a vrut să-i ofere iubitei sale un trandafir, dar lucrurile au ajuns la un alt nivel.

Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada au intrat împreună în baie. Avertismentul a venit imediat Galerie
Victor și Andrada au avut parte de momente frumoase în timpul petrecerii | Antena 1

După ce s-a apropiat mai mult de iubita lui, Victor și-a rugat iubita să meargă cu el în baie. Cei doi nu au stat prea mult pe gânduri și au plecat din pat, spre baie, cu pași siguri către relații mai apropiate.

Victor și Andrada au intrat împreună în baie

Imediat după ce au intrat în baie, muzica s-a oprit, iar în toată casa s-a auzit un avertisment pentru cei doi.

Au ieșit rapid din baie, dar Victor a afirmat că el nu a citit nicăieri că este interzis să aibă relații intime în cadrul competiției. Andrada i-a spus că ea știa sigur de această regulă.

Simona Gherghe i-a amintit lui Victor că acesta chiar a și semnat regulamentul, nu numai că l-a citit. Acesta a replicat și a spus că nu a avut suficient timp ca să-l parcurgă și că nu știa de regulă.

Doamna Lenu nu a putut să privească imaginile, iar când a fost întrebată de Simona Gherghe de ce nu a făcut-o, a zis că nu sunt lucruri importante pentru ea. Mai mult, aceasta i-a spus Andradei că îl cunoaște bine pe Victor și că ea în mod cert nu va merge cu nepotul ei la Brașov. Victor și-a pus la punct bunica și i-a zis că mentalitatea ei este învechită.

Mireasa 2021, sezonul 4. Discuții între doamna Eugenia și restul casei fetelor... Mireasa sezon 4. Adelina și Seba, contre cu nuanțe de gelozie. Ce și-au reproșat cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x