Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Părinții lui Perneș, prima reacție după comportamentul avut la petrecere. Ce i-a reproșat tatăl

Perneș de la Mireasa sezon 5 a consumat mult alcool la petrecerea de sâmbătă. Concurentul s-a supărat pe iubita lui și ar fi arătat un semn obscen la cameră. Părinții lui l-au certat și mama tânărului s-a declarat ”dezamăgită” de comportamentul lui.

pernes si sabrina de la mireasa sezon 5 la capriciile iubirii Galerie
Perneș de la Mireasa sezon 5 a consumat mult alcool la petrecerea de sâmbătă. Concurentul s-a supărat pe iubita lui și ar fi arătat un semn obscen la cameră. Părinții lui l-au certat și mama tânărului s-a declarat ”dezamăgită” de comportamentul lui. | Antena 1

”Andrei, vreau să îți spun că pe terasă chiar te-am auzit când ai zis că mă vede mami. Mă uitam la tine, să știi. Nu știu dacă îți pare rău. Acum chiar m-ai dezamăgit total. Andrei m-a dezamăgit total de data asta. Poate să vă spună, să nu vă spună, el niciodată nu a băut. Foarte rar când a băut. (...)

De ceea ce am văzut, eu și tati suntem foarte dezamăgiți total. La Sabrina, vreau să o felicit... Într-adevăr, la Perneș nu e bine dacă vorbești, nu e bine dacă nu vorbești. Chiar nu mai înțelegem nici noi de acasă. Chiar nici eu nu-l mai înțeleg.”, a spus doamna Valeria la Mireasa Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Adevărul despre legătura lui Andrei cu Jador. Ce relație au

Perneș de la Mireasa sezon 5, certat de tatăl lui

Mama lui Andrei a vrut să știe dacă băiatul a primit ultima scrisoare de la ea. ”Ai citit-o?! Și ce ai înțeles din ea? Mai ales la mesajul lui tati!”, a afirmat doamna Valeria.

Perneș a răspuns că a citit și că se pare că nu a înțeles ce i-au transmis părinții. Ca să schimbe subiectul, logodnicul Sabrinei a întrebat-o pe mama lui ce face tatăl. Atât i-a trebuit, căci doamna Valeria i l-a dat rapid la telefon.

”Vreau să-l felicit pentru comportamentul pe care l-a avut”, a zis ironic domnul Perneș. ”Mă reprezintă pe mine, probabil, el crede că eu așa l-am învățat.”, a mai adăugat tatăl concurentului.

Legat de faptul că a arătat degetul mijlociu camerei, Perneș spune că nu și-a amintit. El a explicat că nu a fost făcut ca ”mulțumire” pentru că a rămas în casă.

Perneș, nouă explicație după ce a arătat degetul mijlociu camerei

În emisia live din 14 iunie, logodnicul Sabrinei a zis că era, de fapt, un gest la adresa lui Leo. Fiul doamnei Dana a confirmat micul lor joc.

Mai multe detalii în materialul video din galeria foto a acestui articol.

Mireasa 2022, sezon 5. Larisei i-a picat fața când a auzit ce vorbește doamna Dana cu Anda despre ea... Mireasa 2022, sezon 5. Adevărul despre legătura lui Andrei cu Jador. Ce relație au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x