Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra s-a deschis în fața lui Aron. Ce i-a mărturisit despre familia ei

Alexandra și Aron de la Mireasa sezon 5 au avut un mic dejun la care au vorbit despre relația lor, trecut și viitor.

colaj de imagini cu alexandra si aron de la mireasa sezon 5 Galerie
Alexandra și Aron de la Mireasa sezon 5 au avut un mic dejun la care au vorbit despre relația lor, trecut și viitor | Antena 1

Alexandra i-a povestit lui Aron despre viața ei și de ce a ales să se întoarcă în România.

Alexandra, vulnerabilă în fața lui Aron de la Mireasa sezon 5

”Mă simțeam puțin ciudat că atunci când erau serbări la școală, poezia era mereu modificată pentru mamaia. În 2009, mamaia nu s-a mai descurcat cu noi și am plecat. Mi-am dat seama că nu mai e locul meu în România.”, a zis Alexandra.

Cei doi au vorbit despre viitor și Alexandra i-a spus că-și dorește să fie mireasă. ”Și eu vreau să te văd mireasă lângă mine”, i-a zis Aron.

Băiatul i-a mărturisit că vrea să construiască o afacere alături de aleasa lui și că nu vrea să mai asiste la certuri provocate de lipsa banilor. El a afirmat că în familia sa au fost problemele legate de bani.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana, verdict în cazul Alinei și lui Leo. De ce nu crede în ei

Care este povestea Alexandrei de la Mireasa sezon 5

Alexandra Maria Ghioca are 22 de ani și s-a înscris la Mireasa pentru că vrea să-și găsească jumătatea.

”Am avut o singură relație în care m-am implicat foarte mult, dar el nu era pe aceeași lungime de undă cu mine. Lucrând și de acasă nu am avut posibilitatea să interactionez cu altcineva și am considerat o modalitate bună.”, a spus ea.

De la 4 ani, când părinții Alexandrei au plecat în străinătate, ea a rămas cu bunicii până la varsta de 9 ani.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Care este povestea Inimioarei. A făcut o dezvăluire prin care a câștigat admirația băieților

După ce bunicul s-a stins din viață, Alexandra și cei dragi au plecat cu toții în italia. În total astat 13 ani în Itașlia.

”Rana este, oricum, dar poate fi vindecată prin propria mea familie. Îmi doresc mult să-mi creez propria familie. Modelul e cel al familiei mele.”, a mai adăugat ea.

Alexandra caută un bărbat amuzant, romantic, sociabil, care să iubească să călătorească și care să-i inspire încredere. E important să fie înalt: ”Am o atracție spre ochii verzi, nici prea făcut, nici prea slăbuț.”

Mireasa 2022, sezon 5. Care este povestea de viață a lui Lucy. Tânăra simte lipsa mamei sale... Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana, verdict în cazul Alinei și lui Leo. De ce nu crede în ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x