Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Care este povestea Inimioarei. A făcut o dezvăluire prin care a câștigat admirația băieților

Inimioara de la Mireasa sezon 5 a afirmat că-și dorește să se căsătorească și relația să dureze pentru totdeauna. Iată ce poveste de viață are.

inimioara de la mireasa sezon 5 imbracata intr-o rochie albastra Galerie
Inimioara de la Mireasa sezon 5 a afirmat că-și dorește să se căsătorească și relația să dureze pentru totdeauna. Iată ce poveste de viață are | Antena 1

Inimioara spune că ultima ei relație s-a încheiat pentru că iubitul ei și-a dorit mai mult, iar ea nu a fost pregătită să ofere.

Ce a povestit Inimioara de la Mireasa sezon 5 despre viața ei

”Ultima mea relația a fost de șase luni. Ne-am înțeles foarte bine la început, îl vedeam ca viitorul meu soț. Își dorea mai multe, dar eu nu puteam.

Am ales să-mi păstrez fecioria, îmi doresc să intru în biserică, ne căsătorim și apoi urmează și relațiile intime. Eu am nevoie de un bărbat răbdător.”, a povestit Inimioara.

Ea a fost înscrisă de sora ei la Mireasa. ”Nu pun mare preț pe aspectul fizic, aș vrea să fie mai mare”, a afirmat frumoasa concurentă.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana, verdict în cazul Alinei și lui Leo. De ce nu crede în ei

Legat de viața sa intimă, Inimioara spune că nu și-a dorit să vorbească despre acest subiect, însă preferă ca băieții să cunoască așteptările ei.

”Eu nu am vrut să vorbesc despre acest lucru. Consider că face parte din intimitatea mea, e un lucru pe care îl știe doar familia și atât. Asta sunt eu, astea sunt principiile mele.”, a mai adăugat Inimioara.

”Nu știu cum să formulez. Din punctul meu de vedere, este un lucru pozitiv și frumos. A venit aici să se căsătorească și să fie cu un bărbat și atât”, a zis Cosmin.

Cine e Inimioara de la Mireasa sezon 5

S-a născut pe 7 iulie 1995, la Focșani. A copilărit la Soveja și ulterior, după ce au divorțat părinții, s-a mutat la Focșani, cu mama si cei doi frați. Mai are o sora Violeta, 29 de ani, și un frate, Emanuel, 15 ani. Se înțelege foarte bine cu cei doi frati.

Inimioara se consideră o persoană timidă, rușinoasă, nu-i place sa intre in conflicte. Își dorește foarte mult copii, mulți, câti o vrea Dumnezeu. De foarte mult timp se gândește la nuntă, la un soț. Când cineva o întreabă dacă are relatie, ea începe să plângă…își dorește mult o familie.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra s-a deschis în fața lui Aron. Ce i-a mărturisit despre familia ei

Vrea să găsească un băiat pentru totdeauna, pentru tot restul vieții. Visează să se căsătorească. I-ar plăcea un băiat mai înalt decat ea, să fie brunet, ochii căprui, dar nu tine neapărat la aspectul fizic. Ar trebui să fie credincios, sensibil, tandru, loial și înțelegător.

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana, verdict în cazul Alinei și lui Leo. De ce nu crede în ei... Mireasa 2021, sezonul 4. Ana, surprinsă în costum de baie pe nisipul din deșert. Cum s-a fotografiat soția lui Alexandru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x