Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana, verdict în cazul Alinei și lui Leo. De ce nu crede în ei

Doamna Dana nu vede cu ochi buni apropierea dintre Alina și Leo de la Mireasa sezon 5. Aceasta crede că cei doi nu se potrivesc.

Doamna Dana nu vede cu ochi buni apropierea dintre Alina și Leo de la Mireasa sezon 5. Aceasta crede că cei doi nu se potrivesc

Antena 1

Invitată în casa băieților, Alina a dorit să vorbească puțin cu Leo. Cei doi s-au retras pe terasă și au început să discute despre faptul că fata nu simte chimia dintre ei.

Cu doar câteva ore mai devreme, Alina, Leo și doamna Dana au avut o discuție. Mama băiatului i-a transmis că nu este împotriva lor și că nu ar deranja-o dacă l-ar respinge.

O problemă ar fi, a subliniat ea, dacă ar decide să-i dea o șansă și peste o lună și-ar da seama că nu există atracție între ei.

Însă Leo pare hotărât să o cucerească pe Alina, fără a pune presiune pe ea. Fata s-a arătat flatată și a spus că a descoperit un bărbat matur.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra s-a deschis în fața lui Aron. Ce i-a mărturisit despre familia ei

Doamna Dana, verdict în cazul lui Leo și Alinei de la Mireasa sezon 5

De asemenea, concurentul crede că Alina poate să îi fie soție pentru că, zice el, deține toate calitățile pe care el le caută la o femeie.

Însă doamna Dana nu este de acord. A urmărit declarațiile cu ochii în pământ și spune că cei doi nu se potrivesc. Caracterele lor sunt diferite, a adăugat ea.

Leo nu pare, însă, ușor de distras de la drumul lui. El a declarat că respectă decizia mamei și că va face ce simte.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Care este povestea Inimioarei. A făcut o dezvăluire prin care a câștigat admirația băieților

Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra s-a deschis în fața lui Aron. Ce i-a mărturisit despre familia ei... Mireasa 2022, sezon 5. Care este povestea Inimioarei. A făcut o dezvăluire prin care a câștigat admirația băieților...
Remedii împotriva răcelii și gripei. Cum îți poți stimula imunitatea
Pentru că a venit sezonul rece și cazurile de viroze sunt tot mai dese, ți-am pregătit o...
Horoscopul zilei de 9 decembrie 2022.  Săgetătorii vor lucra din greu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 decembrie 2022 spune că Săgetătorii vor lucra din greu astăzi pentru...
Ultimele știri
x