Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra și Aron au făcut pereche pentru un task, iar asta nu a fost pe placul lui Cosmin

Alexandra și Aron de la Mireasa sezon 5 au făcut echipa pentru task-ul cu sfințișorii, lucru pe care Cosmin nu l-a privit cu ochi buni. Băiatul a intervenit telefonic pentru a își spune părerea.

aron si alexandra stau de vorba pe canapea Galerie
Alexandra și Aron de la Mireasa sezon 5 au făcut echipa pentru task-ul cu sfințișorii, lucru pe care Cosmin nu l-a privit cu ochi buni. Băiatul a intervenit telefonic pentru a își spune părerea. | Antena 1

”Sunt și regrete, timpul înapoi nu îl putem da. Imediat după reacție mi-am dat seama că nu e ok. Poate voi avea șansa să îndrept.”, a zis Cosmin.

A fost prima dată când a avut ocazia să-și audă iubita după ce a fost descalificat.

Cosmin de la Mireasa sezon 5, deranjat de gestul Alexandrei

Alexandra și Aron de la Mireasa au făcut echipă la task-ul cu sfințișorii. Erau patru persoane care nu aveau cuplu: Lucy, Alexandra, Andrei și Aron.

Andrei a vrut să facă pereche cu Lucy, însă fata s-a oferit să facă schimb de parteneri. Alexandra a refuzat și împreună cu Aron a reușit să câștige și vor avea o întâlnire în afara competiției.

”Eu am văzut că Lucy i-a zis Alexandrei să facă schimb. Nu mi-a plăcut ce am văzut, din punctul meu de vedere nu avea de ce să lupte să câștige acest task. Eu am înțeles că Lucy i-a spus. Nu sunt nici supărat, nici nu mi-a plăcut.

Și cu date-ul la fel, eu din înainte și am avut discuții și cu băieții, să se bucure... E un test pentru noi zilele astea. (...) Eu până la 22 de ani am învățat că totul se întâmplă cu un scop. Ne e dor de tot ce se întâmplă acolo. Asta e”, a zis Cosmin.

Mireasa 2022, sezon 5. Larisa și Robert s-au sărutat și formează un cuplu... Mireasa 2021, sezon 4. Adelina și-a făcut o operație estetică. Cum arată după schimbarea mult dorită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x