Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin s-au despărțit. Cum s-a ajuns la separare

Valentin susține că el și Alina sunt tensionați, în timp ce concurenta consideră că relația lor a ajuns la final. Iată de ce s-au certat.

Valentin susține că el și Alina sunt tensionați, în timp ce concurenta consideră că relația lor a ajuns la final. Iată de ce s-au certat.

Antena 1

Pe terasă, Valentin ar fi complimentat-o pe Larisa, lucru care a enervat-o pe iubita lui. Ea a încercat să-i întoarcă ”cuțitul în rană” și l-a complimentat pe Leo. De aici au început să se certe.

Alina și Valentin s-au despărțit la petrecere

După acest moment, cei doi au discutat în timpul petrecerii.

”Toți știu că ești femeia mea.”, a zis Valentin, care a subliniat că el spune lucruri neplăcute doar la nervi, nu ca Alina, care ar simți să facă asta.

”Mă faci să înțeleg că nu dai doi bani pe mine.”, a mai adăugat el. ”Ai făcut o dată lucrul ăla, acum ai făcut-o din nou. M-ai făcut să mă simt ca un nimeni lângă tine. Pe lângă toate astea, tu ești cel care renunță la mine”, a replicat Alina.

”Dacă distrugi ceva în mine, poți să o dai cu tot. Poate nu o să fiu atent la un detaliu și o să pui punct. Am înțeles că te-a durut. Tu-mi spui cu nonșalanță că dacă mai fac o dată pui punct. Asta aștepti, să pun eu punct. Atunci pun eu punct. Vrei să-ți arăt că nu mă întorc”, a zis Vali, evident nervos.

Alina i-a spus că dacă mâine regretă despărțirea, înseamnă că îi confirmă ei bănuielile. Mai târziu, ei au discutat în livingul băieților.

De ce s-au certat Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5

”Nu a fost un compliment, a fost o glumă. Pe Larisa. Eram pe terasă și i-am zis ceva. Își pusese o pereche de ochelari și i-am zis că e ce trebuie. Am încercat să-i explic, am înțeles că a deranjat-o. Am încercat să fiu lângă ea”, a explicat Valentin.

Alina a zis că a fost a doua oară când Vali face acest lucru și a dorit să i-o întoarcă: ”Am zis că Leo e ce trebuie”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Sese a plâns după o ceartă cu Giovana. Ce s-a întâmplat cu cei doi... Mireasa 2022, sezon 5. Aron a pus punct cunoașterii cu Elena. De ce a luat brusc această decizie...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x