Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sese, reacție necontrolată în timp ce se certa cu Giovana. Fata a țipat să o lase în pace

Giovana și Sese s-au certat pe terasă, după ce fata a făcut o remarcă care l-a deranjat pe logodnicul ei. Concurentul de la Mireasa sezon 5 a avut o reacție neașteptată atunci când fata a spus că se vor despărți dacă nu vor găsi rezolvare la problemele lor.

sese si giovana pe terasa, in hamac, cand se cearta Galerie
Giovana și Sese s-au certat pe terasă, după ce fata a făcut o remarcă care l-a deranjat pe logodnicul ei. Concurentul de la Mireasa sezon 5 a avut o reacție neașteptată atunci când fata a spus că se vor despărți dacă nu vor găsi rezolvare la problemele lor | Antena 1

”E din ăla scump”, a zis Giovana, după ce i-a oferit un biscuit doamnei Elena. Apoi, fata a adăugat: ”Degeaba, dacă nu e apreciat. Pam-pam.”

Sese a simțit imediat că este vorba despre un apropo la adresa lui: ”Încearcă să mă înțepe. Gata, a adus ea iar de despărțire. Tot aduce, vede că o împunez...”

Logodnica tânărului nu s-a lăsat mai prejos și ia zis că așa va fi. ”Nu ai cu ce să mă îmbunezi. Așa va fi dacă nu ajungem la un consens. Paaa”, a mai spus Giovana.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Aron a venit special în platoul Capriciile Iubirii ca să discute cu una dintre fete. Ce i-a zis

Sese, reacție necontrolată în timp ce se certa cu Giovana de la Mireasa sezon 5

Sese a afirmat că Giovana își dorește să fie la Capricii și că din această cauză tot amintește de o separare. Fata s-a apărat și a susținut că ea nu a adus niciodată vorba de despărțire.

”De când suntem aici, eu nu am adus niciodată în discuție cuvântul despărțire”, a precizat ea și a continuat: ”De ce să-ți pierzi timpul dacă nu există o rezolvare”.

Concurenta a țipat și iubitul ei i-a spus să nu mai țipe, tot pe un ton ridicat.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Inelul soacrei a fost oferit! Ce mamă a spart vitrina și a oferit bijuteria viitoarei nurori

”Nu merge, nu merge”, a țipat Giovana. Atunci, Sese s-a ridicat parțial din hamac, a prins-o de cap și a tras-o spre el. A pupat-o și iubita lui, aparent speriată, a țipat: ”Hai, lasă-mă. Acum mă lași?! Ba da. Dă-mi drumul. Acum îmi dai drumul”.

Cum Sese a luat mâna de pe ea, concurenta s-a retrat iritată. Ea s-a întors peste jumătate de oră și cei doi îndrăgostiți s-au împăcat. Mai multe detalii în materialul video din galeria foto.

Mireasa 2022, sezon 5. Aron a venit special în platoul Capriciile Iubirii ca să discute cu una dintre fete. Ce i-a zis... Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin s-au certat. Băiatul a rugat-o pe Yana să nu mai discute cu iubita lui despre r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x