Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Andrei l-a pălmuit pe Cosmin după ce s-au contrat în casa băieților

Cosmin și Andrei de la Mireasa sezon 5 au avut neînțelegeri încă de la începutul competiției. Problemele mici s-au transformat în certuri aprinse și, de această dată, conflictul a escaladat.

colaj de imagini cu andrei si cosmin de la mireasa sezon 5 Galerie
Cosmin și Andrei de la Mireasa sezon 5 au avut neînțelegeri încă de la începutul competiției. Problemele mici s-au transformat în certuri aprinse și, de această dată, conflictul a escaladat | Antena 1

După un schimb dur de replici, Andrei a mers furios spre Cosmin. Fiul doamnei Robertina se afla în livingul băieților, aproape de ușa care dă spre terasă.

Cei doi s-au împins și, profitând de intervenția colegilor de competiție, Andrei l-a pălmuit pe Cosmin.

De ce s-au certat Andrei și Cosmin de la Mireasa sezon 5

Andrei s-a supărat că ”rivalul” său a dormit pe timp de zi și că vor fi sancționați. Pentru că tânărul Cosmin a răspuns agresiv, Andrei a început să înjure.

Așa s-a ajuns la violență, iar reacțiile au fost analizate la cald de către Perneș și Cosmin.

”Dacă o să vină vreodată așa spre mine....”, a zis Perneș, dezamăgit de reacția colegului său. ”Ce să-i zic, ia bate-mă?!”, a spus și Cosmin.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Se cunoșteau Aron și Alexandra din afara casei? Cum explică băiatul faptul că o urmărește pe Instagram

Câteva minute mai târziu, Andrei a zis că-l va căuta și afară și îi va demonstra că e bărbat. ”Am umblat cu interlopi, mafioți. Am tovarăși în București cât nu ai tu prieteni”, a afirmat el.

Cei doi nu s-au calmat nici mai târziu, când iar s-au contrat și s-au folosit cuvinte jignitoare.

Reacțiile mamelor după conflictul dintre Andrei și Cosmin

”M-a durut că l-a atins peste față. Asta m-a durut mult. Nu accept”, a declarat doamna Robertina, care a subliniat faptul că nici ea nu se înțelege bine cu mama lui Andrei, pe care preferă să o evite.

Doamna Mioara a spus că ambii sunt vinovați, dar că fiul doamnei Robertina a fost cel care a început după ce a pus mâna pe umărul lui Andrei.

Ea a mai afirmat că mama lui Cosmin i-a spus că e de pe câmp, lucru pe care și Cosmin l-ar fi făcut în cazul lui Andrei. Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care cele două familii nu se au la inimă.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina regretă că l-a îndepărtat pe Perneș. Ce au stabilit la cină

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina regretă că l-a îndepărtat pe Perneș. Ce au stabilit la cină... Mireasa 2022, sezon 5. Tatăl lui Cosmin a intervenit după ce acesta a fost ”atins” de Andrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x