Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina regretă că l-a îndepărtat pe Perneș. Ce au stabilit la cină

Sabrina și Perneș au discutat la cină despre faptul că fata a decis să se lase influențată și să-l îndepărteze pe concurentul de la Mireasa sezon 5.

sabrina si pernes de la mireasa danseaza imbratisati Galerie
Sabrina și Perneș au discutat la cină despre faptul că fata a decis să se lase influențată și să-l îndepărteze pe concurentul de la Mireasa sezon 5 | Antena 1

La cină luată în casa fetelor și mamelor, cei doi au stat de vorbă deschis și au realizat că se plac cu adevărat. Perneș i-a explicat faptul că nu este violent, un lucru de care Sabrina se temea.

După discuția avută, concurenta a revenit la sentimente mai bune față de el.

”Poate am făcut o greșeală, am dat cu piciorul unei cunoașteri sau relații, de care m-aș fi putut bucura. Nu cred că aș putea avea ceva cu cineva din casă. Nu am simțit cu nimeni din casă ce am simțit cu Perneș”, a zis Sabrina.

În emisia live, Simona Gherghe a întrebat-o pe fată dacă ea și Perneș se află într-o cunoaștere.

”Suntem bine, mi-a plăcut și mie... Suntem foarte bine. M-am gândit mult. Mi-a părut rău că am pus stop și o luăm ușor. Suntem într-un început de cunoaștere”, a mai spus fata.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Andrei l-a pălmuit pe Cosmin după ce s-au contrat în casa băieților

De ce a pus Sabrina punct cunoașterii cu Perneș

În seara primei petreceri, Sabrina și Perneș au mers pe terasă și au stat de vorbă. În tot acest timp, Sabrina nu s-a putut uita în ochii lui Perneș.

”Am stat și m-am gândit. Nu vreau să mă grăbesc în luarea unei decizii. Nu e vorba că vreau să cunosc mai mulți băieți. Mi se pare că s-a pus presiune pe noi. Chiar cred că mai am nevoie de timp. Nu ai greșit cu nimic. (...) Nu văd să meargă între noi.”, a zis Sabrina.

Atunci Perneș i-a spus că acest comportament îl îndepărtează: ”Vreau să fii sinceră cu mine de la început. (..) Te-ai asumat când ai zis că nu vrei să mai cunoști pe cineva. Am făcut ce am simțit. Dacă așa ești tu, iar acum vii să-mi spui să punem punct, e nașpa. Până acum de ce ai putut mai mult de atât?”

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Se cunoșteau Aron și Alexandra din afara casei? Cum explică băiatul faptul că o urmărește pe Instagram

”Nu am simțit 100% că vreau. Simt că sunt acaparată, simt eu asta. Nu contează ce zice lumea din jur. Mă simt acaparată de tine. Acum am simțit să îți spun. Au mai fost faze care m-au deranjat. Ai și tu niște reacții, am și eu, nu e cazul să le avem acum”, a declarat Sabrina.

Perneș a afirmat că se va retrage și asta i-a picat bine fetei.

Mireasa 2022, sezon 5. Se cunoșteau Aron și Alexandra din afara casei? Cum explică băiatul faptul că o urmărește pe Inst... Mireasa 2022, sezon 5. Andrei l-a pălmuit pe Cosmin după ce s-au contrat în casa băieților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x