Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Inelul soacrei a fost oferit! Ce mamă a spart vitrina și a oferit bijuteria viitoarei nurori

Doamna Dana de la Mireasa, mama lui Leo, a spart vitrina și a oferit inelul soacrei. Anda este norocoasa care a primit bijuteria superbă.

colaj de imagini cu leo, anda si doamna dana de la mireasa sezon 5 Galerie
Doamna Dana de la Mireasa, mama lui Leo, a spart vitrina și a oferit inelul soacrei. Anda este norocoasa care a primit bijuteria superbă. | Antena 1

Când Anda a intrat în casa Mireasa sezon 5, Leo se refăcea după relația cu Nora. Despărțirea lor a venit după ce tinerii au luptat pentru relația lor, dar nu s-au putut opune doamnei Dana.

După ce fata a părăsit competiția, Leo a spus că vrea să plece și că nu se gândește să mai caute pe cineva. Însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și Anda a reușit să-l cucerească.

Concurenta s-a apropiat de Leo și joculețele lor au dus la o poveste frumoasă de dragoste. Cu toate că amândoi au spus că timpul e prea scurt pentru a se căsători, doamna Dana a decis să spargă vitrina și să ofere Andei inelul soacrei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Adevărul despre legătura lui Andrei cu Jador. Ce relație au

Doamna Dana a spart vitriga și a dat Andei inelul soacrei

Doamna Dana nu a ezitat să-și arate încântarea față de cuplul Leo-Anda. Ea a afirmat că tânăra este minunată și că se potrivește cu fiul său. Pentru a își arăta sprijinul, a spart vitrina și i-a oferit inelul soacrei.

”Pentru că ești o fată minunată, pentru că-mi doresc să fii nora mea. Să vă iubiți, să fiți fericiți.”, a zis doamna Dana. ”Buni, am nevastă”, a spus și Leo.

Mama lui i-a sugerat să aibă grijă de ea pentru că ea o vrea de noră. ”Vă mulțumesc din suflet”, a replicat și Anda, care a fost complimentată de mama iubitului ei.

”Nu am cerut-o. I l-am dat pentru că o iubesc și vreau să fie nora mea”, a mai adăugat doamna Dana.

La acel moment, Leo a zis că doamna Dana ar trebui să sărbătorească prin dans dăruirea inelului.

În emisia live, mama lui Leo a spus că a pus de mult ochii pe inel și că a așteptat să se convingă de faptul că Anda este fata potrivită pentru băiat. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Perneș au câștigat o noapte împreună. Reacția lor când au aflat că vor dormi împreună în casă

Mama Andei de la Mireasa sezon 5, intervenție telefonică

Mama Andei i-a felicitat pe tineri și i-a mulțumit doamnei Dana pentru aprecierea arătată la adresa fiicei sale.

Ea a spus că toată lumea se bucură pentru ei și că emoția s-a simțit și acasă la Anda. Aceasta a mai adăugat că așteaptă și inelul de logodnă. Fiica ei a glumit că acum trebuie să-i ofere și ea un inel viitorului ginere.

Mireasa 2022, sezon 5. Adevărul despre legătura lui Andrei cu Jador. Ce relație au... Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Perneș au câștigat o noapte împreună. Reacția lor când au aflat că vor dormi împreună ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x