Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Aron, reacție nervoasă la adresa bunicii Elena. De ce a înjurat și a ridicat tonul la ea

Aron de la Mireasa sezon 5 s-a supărat pe bunica Elena, la care a țipat. Acesta i-a reproșat faptul că nu îl ascultă.

colaj de imagini cu aron si bunica elena care plang Galerie
Aron de la Mireasa sezon 5 s-a supărat pe bunica Elena, la care a țipat. Acesta i-a reproșat faptul că nu îl ascultă. | Antena 1

Aron de la Mireasa sezon 5 nu trece prin cea mai bună perioadă. El își dorește să părăsească emisiunea, în vreme ce bunica Elena dorește să rămână.

”M-am certat, au fost niște reproșuri, o reacție greșită din partea mea. Am plâns și o să mai plâng. Am putut să o stăpânesc, dar nu mai pot”, a zis Aron înainte ca cearta să fie difuzată.

”Dacă mai aud că o să rămân, o iau razna. Nu mai vreau, nu mai vreau. Ce e atât de greu de înțeles?!”, i-a spus concurentul lui Andrei în timp ce vorbeau despre cursa de eliminare.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Andrei și Yana nu-și mai pot stăpâni pasiunea. Ipostazele în care au fost surprinși în timpul filmului

Aron, nervos pe bunica Elena de la Mireasa sezon 5

Mai târziu, Aron i-a zis bunicii că va înnebuni dacă mai rămâne în show-ul matrimonial. ”Vai de capul lui matale.”, a spus el, nervos, când a auzit că are mulți susținători și că ar trebui să continue parcursul în casa Mireasa.

După această discuție, Aron a intrat în live-ul emisiunii și i-a zis lui Adrian, care încerca să îl încurajeze, că îi lovește de intră în pământ. Nu a trecut mult și băiatul a răbufnit la adresa bunicii.

”Hai acasă, femeie. Am deranjamente stomacale. Nu mă deranjează să intre vreo fată. Eu știu ce faci?! Eu mai știu când tușești, când te doare de la glandă. Tu te auzi ce vorbești?!”, a țipat concurentul.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Mioara și bunica Elena, discuții despre Yana. Andrei a fost deranjat

După ce s-a difuzat materialul, bunica Elena a început să plângă. ”El s-a plictisit și eu trebuie să suport toate ieșirile lui”, a zis doamna Elena în live.

La sugestia Simonei Gherghe, el a refuzat să o îmbrățișeze și să își ceară iertare de la bunica.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Andrei și Yana nu-și mai pot stăpâni pasiunea. Ipostazele în care au fost surprinși în timpul fil... Mireasa 2022, sezon 5. Elena, în lacrimi după o afirmație făcută de Adrian. Cum s-a ajuns aici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x