Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Băieții au probat costumele de miri. Cum arată în ținutele de gală

Băieții de la Mireasa sezon 5 au probat costumele de miri pentru a se face ultimele modificări. Iată cum au arătat.

Concurenții de la Mireasa au probat sacourile și pantalonii pe care îi vor purta în Marea Finală. Tinerii s-au uitat în oglindă și au spus ce modificări mai doresc.

După ce au urmărit imaginile, tinerii și-au spus părerea. Sese este nerăbdător să vadă cum se va îmbrăca la cununia civilă.

”Nu am vrut așa, dar mi-a sugerat culoarea și merg pe mâna lui că e profesionist. Mie mi-ar sta bine în orice, atât timp cât e pe măsura mea”, a afirmat Andrei.

Răzvan a zis că are o problemă cu mărimile pentru că al său corp este sculptat. ”Suntem în lucru mai mult. Alina are o idee.”, a susținut Valentin. Alina crede că el va avea un costum bleumarin, cu ceva flori.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin s-au pălmuit în joacă în pauza de publicitate. El consideră că a fost și înjurat

Ce discuții au avut concurenții la alegerea costumului de mire

În urmă cu o săptămână, băieții de la Mireasa sezon 5 au mers la atelier pentru a alege costumele de miri. Atunci, eu au spus cum își doresc să fie ținuta.

”Sacoul să fie colorat, galben, pantalonii negri și pantofii tot galbeni. Stilul italienesc, fără șosete”, a zis Sese despre ceea ce își dorește.

”Mă gândesc la ceva bleumarin, office. Cu siguranță o să-i placă Alinei”, a spus și Valentin.

Citește și: Finala Mireasa sezon 5. La ce oră începe emisiunea de luni, 18 iulie 2022, și cât va dura

”Mi-ar fi plăcut să fiu mire. Când știu situația care e, mă întristez. Sunt două sentimente: e și fericire și tristețe. Mi-aș fi dorit să fiu și eu în rând cu lumea”, a afirmat și Andrei.

”Să știi că eu vreau roz. Mă omoară soția dacă nu. Pare interesant, dar dacă o să meargă bine, de ce să nu îndeplinesc dorința Sabrinei. M-aș duce mai mult pe cravata decât pe papion”, și-a spus și Perneș părerea.

”Nu port haine colorate, prefer cât mai natural, cât mai simplu.”, a declarat și Răzvan.

Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin s-au pălmuit în joacă în pauza de publicitate. El consideră că a fost și înjura... Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei i-a cerut Yanei să nu îl mai sune cât mai stă în emisiune. Cum explică decizia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x