Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Ce a apărut pe contul doamnei Dana, mama lui Leo. Ce a postat aceasta

Doamna Dana și fiul Leo au părăsit competiția cu doar două săptămâni înainte de Marea Finală din 18 iulie. De atunci, doar doamna Dana a putut fi văzută, după ce fiica sa a postat-o când era la salon.

colaj de imagini cu doamna dana de la mireasa sezon 5 Galerie
Doamna Dana și fiul Leo au părăsit competiția cu doar două săptămâni înainte de Marea Finală din 18 iulie. De atunci, doar doamna Dana a putut fi văzută, după ce fiica sa a postat-o când era la salon. | Antena 1

Și doamna Dana nu a stat degeaba. După câteva luni petrecute în casa Mireasa, aceasta a simțit nevoia să-și actualizeze contul de Facebook.

Nici înainte, mama lui Leo nu era activă în social media. Dacă în anii trecuți, ea mai distribuia filmulețe amuzante sau își anunța prietenii ce locuri vizitează, imaginile cu doamna Dana sunt rare.

Singura care este publică e una în care apare cu Leo de la Mireasa sezon 5. Aceasta apare postată în luna ianuarie 2022.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Leo și Anda, ceartă dură. Fiul doamnei Dana a folosit cuvinte dure în conflictul cu logodnica lui

Ce a apărut pe contul de Facebook al doamnei Dana

În parcursul său competițional, doamna Dana a avut mai multe conflicte. În cazul unora, fanii emisiunii i-au ținut partea, dar au și taxat-o atunci când au considerat de cuviință.

La ieșirea din casa Mireasa, mama lui Leo nu s-a afișat, însă și-a schimbat fotografiile de copertă și de profil cu două citate.

Unul dintre ele sună așa: ”Înainte să-mi judeci mie viața, aruncă o privire prin a ta”. Celălalt nu este atât de dur: ”Oamenii care te judecă cel mai ușor sunt cei care te cunosc cel mai puțin.”

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Nora, nouă apariție la TV. Ce diagnostic i-a pus medicul după criza avută în casă

Unde a fost pozată doamna Dana de la Mireasa sezon 5

Doamna Dana, Leo și Anda au fost eliminați de la Mireasa în Gala din 2 iulie 2022. Tinerii au fost veseli că au părăsit competiția, însă nu a fost o bucurie pentru doamna Dana.

Doamna Dana își dorea să rămână până la final și în testimonialul realizat înainte să părăsească competiția, ea a subliniat faptul că ar fi reușit dacă și Leo, respectiv Anda, ar fi luptat alături de ea.

De când au părăsit casa Mireasa, cei trei nu au fost activi pe rețelele sociale și fanii s-au întrebat ce se întâmplă cu ei. Iată că Ruxi, fiica doamnei Dana, a dezvăluit ce face mama lui Leo.

Ruxi a pozat-o pe doamna Dana la coafor, când se pregătea să aibă parte de o nouă tunsoare.

Fotografia o arată pe doamna Dana în fata oglinzii, în timp ce stilistul se ocupă de noul său look. Nu este clar cum arată acum mama lui Leo, însă aceasta se lasă răsfățată după cele cinci luni petrecute în competiția Mireasa sezon 5.

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 9 iulie 2022. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa sezon 4. Cum se înțeleg acum Ela și doamna Ioana, mama lui Petrică. Cele două s-au pozat împreună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x