Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin și Perneș și-au adresat cuvinte jignitoare. Robert a fost și el deranjat de un gest

Săptămâna nu a fost ușoară pentru concurenți, două cupluri s-au destrămat: Sabrina și Perneș, Leo și Nora sunt în pauză. Mai mult, climatul dintre ei nu este deloc unul liniștit. În casa băieților pacea e departe de a se așterne.

Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin și Perneș și-au adresat cuvinte jignitoare. Robert a fost și el deranjat de un gest Galerie
Cosmin și Perneș și-au adresat cuvinte jignitoare. Rober a fost și el deranjat de un gest | Mireasa

Perneș a pregătit o trezire mai specială pentru băieții care dorm în timpul zilei, cu ajutorul unui balon. ”Diseară am să te sperii și eu un pic. Ce o să-ți fac!”, i-a transmis Robert lui Perneș.

Cosmin, Perneș și Robert, glume acide și vorbe dure

Cosmin a izbucnit în casa Mireasa. Acesta i-a adresat cuvinte jignitoare lui Pereș, după ce i-a atras atenția că doarme și riscă să primească iarăși amendă. Cosmin însă nu dormea, fapt care l-a deranjat și mai tare: “Vedeți-vă, mă, de viața voastră”. Jignirile au continuat să curgă, iar tonul a fost ridicat de ambii concurenți: “Dacă luam acum amendă, te enervai!”, spune Perneș.

Fetele au privit imaginile fără a schița vreun gest, în gala de sâmbătă, 19 martie. Acestea păreau vizibil deranjate de comportamentul lor. Glumele dintre băieți erau spuse pe un ton acid, ceea ce dă de înțeles că nu e liniște deloc între ei.

“Dacă mă atingi, te tund chel”, avertizează Perneș la un moment dat.

“Ce era la gura ta, nu știau colegii mei unde să mai pună bip-uri!”, spune Simona Gherghe.

Acesta nu părea deranjat de faptul că prezentatoarea Tv i-a făcut din nou remarcă, continuând cu aceeași atitudine cunoscută deja de telespectatori, asumându-și total acțiunile sale.

Băieții au votat dacă îl mai vor pe Cosmin în competiție

După ce Cosmin a sărit la bătaie la Aron, acesta a fost descalificat. Astăzi, băieții au fost rugați să voteze dacă își mai doresc ca concurentul să reintre în casă.

De ce aleg concurenții? Pentru că este vorba despre siguranța lor și nu este o decizie din partea staff-ului sau a telespectatorilor.

Votul a fost anonim, deci nimeni nu va ști cine ce a votat. Cosmin și doamna Robertina au așteptat la ușă aflarea rezultatelor. Decizia băieților contează dacă se întoarce sau nu în casă în calitate de concurent cu drepturi depline.

Băieții au votat ca Cosmin să se întoarcă în competiție alături de mama sa. Toți au votat DA pentru o a doua șansă pentru Cosmin. La final au aplaudat toți, iar Cosmin și doamna Robertina s-au îmbrățișat. Acela a fost momentul când și-a luat și iubita în brațe.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și Leo ar fi împlinit o lună de relație. Ce mesaj a primit Leo și cum se apără... Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana, în lacrimi în timpul emisiunii. Gelozia și-a spus cuvântul. Nora a fost ținta atacuril...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x