Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și Leo ar fi împlinit o lună de relație. Ce mesaj a primit Leo și cum se apără

Nora și Leo ar fi împlinit o lună de relație, însă fiind în pauză, au decis să nu petreacă așa cum ar fi făcut-o în mod obișnuit. Nu este niciun secret pentru nimeni că toți concurenții primesc de la susținători cadouri și nu uită niciodată de clipele importante, așa că nici pe cei doi nu i-au trecut cu vederea.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și Leo ar fi împlinit o lună de relație. Ce mesaj a primit Leo și cum se apără Galerie
Nora și Leo ar fi împlinit o lună de relație | Mireasa Capriciile Iubirii/Antena Stars

În momentul când cei doi împlineau o lună de relație, oamenii de acasă care îi îndrăgesc foarte mult le-au trimis mai multe cadouri. Nora a făcut primul pas către Leo, s-a dus și l-a anunțat de surpriză din partea oamenilor de acasă și i-a propus să desfacă împreună cutiile, chiar dacă sunt în pauză.

Leo a acceptat fără vreun alt comentariu, iar în timp ce coborau din dormitor, la televizorul din sufragerie, acolo unde erau și mamele și ceilalți concurenți, au început să fie difuzate imagini cu cei doi, din timpul relației lor.

Leo a primit de la un suținător un mesaj și o acuzație dură. Cum s-a justificat băiatul și ce răspuns a dat. Nora este în lacrimi

Nora a început să plâng și a preferat să se retragă pe un scaun, în timp ce Leo privea aproape nemișcat imaginile, timp în care mama sa, doamna Dana, făcea diferite ironii. Imaginile au fost urmărite din nou la Capriciile iubirii, iar Nora nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Nora vrea să știe cum se simte Leo atunci când ei se ignoră unul pe altul. Cei doi sunt într-o pauză în relația lor, dar acest lucru nu pare să le facă deloc bine.

Între timp, le-au fost citite și două dintre mesajele susținătorilor, lucru care i-a împins la câteva explicații. Un telespectator susține că Leo va fi toată viața de mână cu mama sa și se va căsători fix cu cine va vrea ea pentru a primi averea. Auzind acestea, bărbatul a ținut să explice că el va fi cu cine vrea indiferent de părerea mamei sale și că nu vrea să se mai vehiculeze aspectul legat de avere, pentru că el își dorește să muncească singur și să obțină totul prin munca sa.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și Leo tot discută despre relația lor. Ce s-a schimbat în ultimele ore

Reacția doamnei Dana vizavi de relația fiului său cu Nora

Doamna Dana de la Mireasa sezon 5 nu este de acord cu relația fiului său. Acesta s-a enervat când i s-a spus că l-a ”castrat” pe Leo și că, din această cauză, nu a putut să ia atitudine în situația tensionată cu familia lui.

”Șantaj emoțional se numește ce a făcut doamna Dana cu Leo. Și egoism. Asta e părerea mea din cauză că se pune doar sănătatea și fericirea doamnei Dana, la Leo nu am auzit să ziceți: Ce trebuie să faci ca să fii fericit sau ce trebuie să fac eu ca să fii fericit?!”, a zis Ion la Mireasa, Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Leo a afirmat că se simte presat din toate părțile și nu mai știe ce să creadă. El a mai adăugat că se simte manipulat de ambele femei din viața lui. De cealaltă parte, doamna Dana a subliniat că se simte mulțumită pentru că Leo și Nora nu mai formează un cuplu.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Leo, deranjat de cum este catalogat de telespectatori. Ce i-a spus mamei sale

Atunci când Andreea a intervenit și a afirmat că Leo a început să fie ezitant atunci când doamna Dana l-a amenințat cu dezmoștenirea, băiatul a încercat să explice și mama lui l-a întrerupt. A întrebat-o pe tânără dacă are copii și când a primit răspunsul negativ, i-a zis că nu au ce discuta.

Paula Chirilă a făcut apoi o remarcă: ”Știți cum se vede din afară? L-ați castrat pe Leo în fața tuturor. Există o grămadă de metode prin care puteți vorbi cu copilul tău fără să-l castrezi. Mai ales când ai și public.

Mireasa 2020, sezon 2. Amalia și Radu au fost surprinși într-o ipostază romantică, după ce și-au asumat total relația de... Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin și Perneș și-au adresat cuvinte jignitoare. Robert a fost și el deranjat de un gest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x