Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată clasamentul publicului din 12 martie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână, care s-a terminat cu o Gală incendiară. Astfel, telespectatorii au desemnat Mama, Fata și Băiatul Favoriți din 26 februarie 2022.

Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată clasamentul publicului din 12 martie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți Galerie
Cum arată clasamentul publicului din 12 martie | Antena 1

Săptămâna 7 martie - 12 februarie 2022 a fost una intensă pentru concurenții de la Mireasa sezon 5.

Cum a fost săptămână aceasta pentru concurenții Mireasa sezon 5

Săptămâna aceasta tensiunile au atins cote maxime în casa Mireasa. Cosmin a fost descalificat după ce a sărit să-l bată pe Aron. El și mama sa au fost rugați să plece din competiție și au stat în izolare. Parcursul relației dintre Cosmin și Alexandra a fost curmat brusc de reacția concurentului.

Tensiunile dintre doamna Dana și Leo au continuat după ce concurentul a decis să meargă mai departe în competiție cu Nora. Aceasta a încercat să-și convingă fiul să o părăsească pe blondină, dar eforturile au fost în zadar.

Între Valentin și Alina au fost tot mai multe discuții, iar relația lor stă pe un butoi cu pulbere. Alina își pune din ce în ce mai multe semne de întrebare. Gelozia și nesiguranța și-au lăsat amprenta în relația lor.

Larisa și Robert au format un cuplu, dar după mai multe discuții au decis să pună punct rapid relației dintre ei.

Giovana și Sese au împlinit o lună de relație și au sărbătorit așa cum se cuvine.

Mamele au nominalizat și ele

Mamele au fost chemate și ele de Simona Gherghe să nominalizeze. Acestea au fost nevoite să decidă ce fată nu își mai doresc în competiție.

Acestea au avut de luată o decizie fără să știe desigur cine are imunitate și cine nu. Doamna Mioara a nominalizat-o pe Lucy pentru că nu are un cuplu, doamna Elena nu o mai vrea în competiție pe Lucy, doamna Dana vrea să plece acasă Nora, Doamna Eleonora spune că acasă ar trebui să plece Larisa.

Cum arată clasamentul Mireasa sezon 5 din 12 martie 2022

Publicul a votat și a ales favoriții acestei săptămâni. Iată cine sunt Mama Favorită, Băiatul Favorit și Fata Favorită și cum arată TOP 3:

Doamna Mioara este mama săptămânii. E pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. Doamna Mioara a nominalizat-o pe Lucy, deci concurenta va părăsi astăzi casa Mireasa.

Top 3 băieți:
1. Sese
2. Valentin
3. Perneș

Top 3 fete:
1. Giovana
2. Alina
3. Sabrina

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa și Robert s-au despărțit. Ce imagini s-au difuzat la Mireasa Capriciile iubirii... Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și Leo, Sabrina și Perneș au avut câștigat task-ul cătușelor. Cum s-au bucurat de o noapte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x