Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată rochiile de mireasă pe care le-au ales concurentele - VIDEO

Fetele de la Mireasa sezon 5 au ales rochiile de mireasă. Tinerele arată superb în ținutele pentru care au optat.

alina probeaza rochia de mireasa pentru finala din 18 iulie 2022 Galerie
Fetele de la Mireasa sezon 5 au ales rochiile de mireasă. Tinerele arată superb în ținutele pentru care au optat. | Antena 1

Prima care a probat rochiile de mireasă a fost Giovana. Inițial, a optat pentru o rochie cu umerii goi, cu o trenă generoasă, însă a doua ținută a reușit să o cucerească.

Cum arată rochiile de mireasă alese de concurentele de la Mireasa sezon 5

Logodnica lui Sese și-a dorit ceva simplu, iar a doua rochie a părut să aibă toate calitățile pe care aceasta le căuta.

Aceasta are trenă, spatele gol și va trebui modificată pentru a îi îmbrăca perfect corpul fără cusur.

A urmat Sabrina, care a ținut neapărat să poarte o rochie scurtă. S-a răzgândit după ce a probat a doua alegere și anume o rochie cu umerii goi și partea de jos tip prințesă.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Sese, la un pas să dea frâu liber sentimentelor: ”Trebuie să stau cuminte”

Ea a precizat că-l va păcăli pe Perneș că a ales o rochiță scurtă și roz, dornică să-l surprindă în Finala Mireasa sezon 5 din 18 iulie 2022.

Alina a ales două ținute absolut superbe și a doua a fost cea care a rămas. Este vorba despre o rochie care îi evidențiază decolteul, are umerii mai ridicați și mâneci bufante.

”Eu când am văzut, m-am îndrăgostit”, a zis Alina despre rochia de mireasă aleasă. Ea e convinsă că Valentin va aprecia alegerea ei.

Elena le-a ajutat pe cele trei viitoare mirese, care au ținut cont de părerea ei. La final și ea a îmbrăcat o rochie superbă, care o avantaja.

Ea a glumit și a mulțumit pentru cadre, făcând referire la remarca făcută în ediția de ieri. Mai multe imagini și impresii găsiți în materialul video din galeria foto.

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Sese, la un pas să dea frâu liber sentimentelor: ”Trebuie să stau cuminte”... Mireasa 2022, sezon 5. Un cuplu nu a putut depune actele pentru cununie. Care e motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x