Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Sese, la un pas să dea frâu liber sentimentelor: ”Trebuie să stau cuminte”

Ușile s-au deschis, așa că perechile de la Mireasa au ales camerele în care vor locui până la Finala din 18 iulie 2022. Giovana și Sese au avut de furcă în prima lor noapte în dormitorul de jos din casa băieților.

giovana si sese in emisia live din 5 iulie 2022 Galerie
Ușile s-au deschis, așa că perechile de la Mireasa au ales camerele în care vor locui până la Finala din 18 iulie 2022. Giovana și Sese au avut de furcă în prima lor noapte în dormitorul de jos din casa băieților. | Antena 1

După ce Sese a unit paturile și a curățat camera, el și Giovana s-au bucurat de prima lor noapte în cuibușorul lor de nebunii. Căci cu greu au rezistat cei doi îndrăgostiți să nu treacă la fapte.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată rochiile de mireasă pe care le-au ales concurentele - VIDEO

Giovana și Sese, în prima lor noapte în dormitorul din casa băieților

Giovana și Sese au dorit să facă duș împreună înainte să doarmă, însă regulamentul interzice acest lucru. Mai târziu, cei doi abia au rezistat să nu dea frâu liber sentimentelor.

Giovana abia și-a găsit locul, în timp ce Sese părea că are mai multă stăpânire de sine.

”Așa tati, așa e bine.”, a zis concurenta după ce a găsit poziția perfectă de somn. Totuși, curând au început să o deranjeze hainele și căldura.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Prima imagine cu doamna Dana după ce ea, Leo și Anda au fost eliminați. Cum a fost pozată

”Mă enervează asta, doamne aș da tot de pe mine. Trebuie să stau cuminte. Trebuie să stau cuminte că sunt la Mireasa”, a zis Giovana și Sese a băgat mâna pe sub bluza ei de pijama.

”Nu mai pot, te vreau.”, a mai adăugat Giovana și mai târziu Sese i-a atras atenția că îl ațâță. ”Nu că nu am stare, îți dai seama.”, a mai afirmat Giovana care se tot mișca în pat.

În emisia live din 5 iulie 2022, cei doi logodnici au dezvăluit că au dormit foarte puțin și au mărturisit că mai e nevoie de timp pentru a se obișnui să doarmă împreună.

”Un pic am dormit. Câteva ore. Am ațipit, ne-am trezit”, a zis Giovana. Mai multe detalii în materialul video din galeria foto.

Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin și Alina, avalanșă de reproșuri, după o ceartă zdravănă. Cu ce perspectivă a venit psi... Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată rochiile de mireasă pe care le-au ales concurentele - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x