Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Un cuplu nu a putut depune actele pentru cununie. Care e motivul

Unul dintre cuplurile de la Mireasa sezon 5 nu a reușit să depună actele pentru cununia civilă. Este vorba despre Valentin și Alina. Iată care este motivul.

Unul dintre cuplurile de la Mireasa sezon 5 nu a reușit să depună actele pentru cununia civilă. Este vorba despre Valentin și Alina. Iată care este motivul.

Antena 1

Marți, 5 iulie, cuplurile de la Mireasa sezon 5 au depus actele pentru cununia civilă. Trei perechi au decis să depună actele în vederea căsătoriei, însă doar două au reușit.

Unul dintre cupluri nu a reușit să ducă procesul la final, spre nefericirea celor doi tineri.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată rochiile de mireasă pe care le-au ales concurentele - VIDEO

Ce cuplu nu a putut depune actele pentru căsătorie

Alina și Valentin nu au reușit să depună actele pentru cununia civilă. Tânăra a întâmpinat dificultăți din cauza buletinului.

”Cumva voiam să-mi păstrez numele”, a zis Alina, însă l-a ales pe al lui Valentin. Însă ei nu au putut să depună actele pentru că buletinul este pe numele fostului soț, nu pe cel de fată, la care a revenit după divorț.

”Nu e nicio problemă, ne căsătorim afară”, a adăugat Valentin.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Sese, la un pas să dea frâu liber sentimentelor: ”Trebuie să stau cuminte”

”Se mai întâmplă. Nu am avut buletinul, trebuie să îl schimb. Eu știam, dar nu credeam că e o problemă. Am zis că nu am apucat să schimb buletinul, știau și telespectatorii. Nu mi-am dat seama. Nu știam.”, a explicat Alina. ”La mine e în regulă”, a adăugat și Valentin.

De la divorțul Alinei a trecut un an, însă nu a apucat să schimbe buletinul. Asta înseamnă că ei nu se vor putea cununa civil în Marea Finală din 18 iulie 2022.

”Asta e situația până la urmă. Nu e nicio problemă”, a mai afirmat și logodnicul fetei. Mai multe detalii despre acest subiect găsiți în materialul video din galeria foto.

Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată rochiile de mireasă pe care le-au ales concurentele - VIDEO... Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Perneș, rușinați de discuția intimă avută. Ce au surprins camerele...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Ultimele știri
x