Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. De ce pe profilul lui Robert au apărut fotografii cu Nora. Ce legătură există între cei doi

Nora de la Mireasa sezon 5 a părăsit competiția din cauza problemelor de sănătate, însă tânăra pare că și-a revenit. Ea și-a sărbătorit recent ziua de naștere și Robert a fost prezent. Fanii s-au gândit că cei doi sunt într-o cunoaștere, iar ultimele detalii ar putea să confirme o legătură între ei.

colaj de imagini cu nora si robert de la mireasa sezon 5 Galerie
Nora de la Mireasa sezon 5 a părăsit competiția din cauza problemelor de sănătate, însă tânăra pare că și-a revenit. Ea și-a sărbătorit recent ziua de naștere și Robert a fost prezent. Fanii s-au gândit că cei doi sunt într-o cunoaștere, iar ultimele detalii ar putea să confirme o legătură între ei. | Antena 1

Încă de la prima intervenție în emisia live de la Mireasa Capriciile Iubirii, Nora zâmbea încontinuu și dădea semne că-și revine după problemele de sănătate pe care le-a avut spre finalul șederii ei în casă.

Mai târziu, ea a început să fie activă în social media și i-a informat pe susținătorii săi că este bine.

”Bună, dragilor. Vă mulțumesc tuturor pentru îngrijorarea față de mine atât în emisiune, cât li după părăsirea mea din casa Mireasa. Voiam să vă anunț că mă simt mai bine din punct de vedere al sănătății, primesc toată atenția și îngrijirea necesară, sunt puternică și voi trece peste orice. Încet, încet, îmi revin iar cu zâmbetul pe buze voi merge înainte :)

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ce mesaj a transmis Nora pe Internet după vizita lui Robert. În ce ipostază apropiată s-au fotografiat

Mă gândeam cât mai curând să fac un live cu voi, deoarece am primit destule întrebări și cereri, așa că vă anunț cu o zi înainte. Vreau să vă mulțumesc încă o dată pentru tot sprijinul și toate cuvintele frumoase. Vă pup!”, a scris Nora.

De ziua ei, tânăra s-a distrat de pomină alături de alți foști concurenți, printre care Ion, Raluca și Robert. Cu ultimul, ea a interacționat și în mediul online, acolo unde au făcut live-uri.

De ce Robert are poze cu Nora pe contul personal

Nu este clar dacă Nora și Robert chiar vor să se cunoască sau sunt doar buni prieteni. Cert este că în live-urile pe care le fac împreună își dau tot felul de provocări.

Recent, Robert a spus că voia să o cunoască pe Nora încă din casa Mireasa, însă aceasta avea o relație și nu a vrut să intervină. Fragmente din aceste live-uri cu provocări au tot apărut în social media, însă niciunul nu a confirmat că există o legătură amoroasă între ei.

Citește și: Partea de adevăr a Norei despre relația cu Leo. Ce i-a mărturisit lui Ion Șaulescu: „Am slăbit 13 kilograme”

De altfel, și pe profilul lui Robert apare o imagine cu Nora, la a cărei descriere e notat ”Regina mea”. Fosta iubită a lui Leo a distribuit respectiva postare și a scris: ”Provocarea acceptată de robert_buzescu. Dați follow”.

Rămâne de văzut dacă între ei se va înfiripa o poveste de dragoste sau vor continua să fie doar prieteni buni.

Mireasa, sezonul 5. Clasamentul publicului din 30 aprilie 2022. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa 2020, sezon 2. Cum au apărut Mihai și Bianca pe rețelele sociale. Ipostaza în care fanii așteptau să-i vadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x