Antena Căutare

Partea de adevăr a Norei despre relația cu Leo. Ce i-a mărturisit lui Ion Șaulescu: „Am slăbit 13 kilograme”

Nora a povestit despre frumoasa poveste de dragoste pe care a trit-o alături de Leo în noul podcast al lui Ion Șăulescu, fostul concurent al sezonului 4 Mireasa. Iată ce destăinuiri a făcut tânăra.

Nora, Ion și Raluca Șaulescu stau pe canapea Galerie
Nora a povestit despre frumoasa poveste de dragoste pe care a trit-o alături de Leo în noul podcast al lui Ion Șăulescu, fostul concurent al sezonului 4 Mireasa. | YouTube

Nora se simte din ce în ce mai bine de când a părăsit casa Mireasa. Deși despărțirea de Leo a fost una extrem de grea pentru ea, se pare că fosta concurentă a show-ului matrimonial a reușit să treacă peste momentele dificile și să acorde mai multă atenția stării sale de sănătate

De curând, tânăra și-a aniversat ziua de naștere alături de familia sa, dar și câțiva foști concurenți de la Mireasa printre care se numără Robert, Ion și Raluca Șăulescu. Nora s-a bucurat din plin de prezența celor trei la petrecerea sa aniversară.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Alina a primit un apel telefonic de la fratele său. Ce mesaj i-a transmis Vasilică lui Valentin

Pentru că au vrut să le facă o surpriză susținătorilor, fosta iubită a lui Leo s-a decis să participe la podcast-ul lui Ion Șăulescu, unde a dezvăluit informații neașteptate despre relația pe care a avut-o cu fiul doamnei Dana.

Ce a dezvăluit Nora despre povestea de dragoste alături de Leo

Nora și Leo au format un cuplu apreciat de telespectatori în casa Mireasa, însă discuțiile dure pe care le-au avut cu doamna Dana au contribuit la separarea lor. La scurt timp de la ieșirea din show-ul matrimonial, fosta concurentă s-a decis să dea cărțile pe față și să spună partea ei de adevăr despre relația cu Leo.

În cadrul podcast-ului realizat de Ion Șaulescu, Nora a dezvăluit că apropierea cu fiul doamnei Dana a început imediat după ce acesta a luat-o la un date, menționând faptul că nu se simte atras de nicio fată din casa Mireasa, motiv pentru care a ales să meargă la întâlnire cu cea pe care o consideră ca pe o soră.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Elena a dezvăluit dacă mai este interesată de o cunoaștere cu Aron: „Nu pot să dau timpul înapoi”

De asemenea, fosta concurenta a povestit și despre conflictele pe care le-a avut cu doamna Dana, chiar dacă la început se înțelegea foarte bine cu ea.

„În timp ce am fost în pauză, noi eram atenți unul la celălalt. Făceam glume, îmi spunea „cumătră”. Problema nu era în relația noastră. Noi timp de două luni nu ne-am certat din vina noastră. Toate certurile noastre veneau de afară.”, a mărturisit Nora.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fosta concurentă de la Mireasa i-a povestit lui Ion Șaulescu despre cât de greu i-a fost să reziste jignirilor și acuzaților din casa: „Am rezistat cât am putut. Îl vedeam și pe el că este afectat. Îți dai seama că m-au durut lucrurile astea. (...) El era între ciocan și nicovală, ducea și el o luptă. Întotdeauna cu plângeam, el era acolo pentru mine”, a mai adăugat ea.

În urma certurilor din show-ul matrimonail, Nora a susținut că a slăbit 13 kilograme, corpul său fiind afectat de nopțile nedormite și starea sa de spirit.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda s-au sărutat. Cei doi s-au declarat un cuplu ... Mireasa 2022, sezonul 5. Leo, discuții cu Perneș despre scrisoarea misterioasă. Ce crede băiatul domnei Dana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x