Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Cum au apărut Mihai și Bianca pe rețelele sociale. Ipostaza în care fanii așteptau să-i vadă

Mihai și Bianca s-au cunoscut în casa Mireasa sezon 2 și, cu toate că au avut multe discuții, cei doi sunt acum împreună și foarte fericiți. Tânăra s-a mutat la Constanța la iubitul ei și îi încântă des pe susținători cu imagini de cuplu.

mihai si bianca de la mireasa sezon 2 imbracati in negru Galerie
Mihai și Bianca s-au cunoscut în casa Mireasa sezon 2 și, cu toate că au avut multe discuții, cei doi sunt acum împreună și foarte fericiți. Tânăra s-a mutat la Constanța la iubitul ei și îi încântă des pe susținători cu imagini de cuplu. | Antena 1

Iată că experiența Mireasa le-a adus lui Mihai și Biancăi o iubire care rezistă. Cei doi tineri s-au cunoscut în show-ul matrimonial Mireasa, după ce concurentul a încheiat relația cu Ștefania și au decis să-și dea o șansă.

Nu a fost ușor căci experiențele trecute i-au împiedicat să-și deschidă inimile și cunoașterea a avansat cu pași mici. Odată ieșiți din competiție, ei au mai avut certuri și una dintre ele a culminat cu o despărțire.

Una scurtă, de fapt, și care i-a unit mai tare. Acum legătura lor amoroasă este una sudată.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. De ce pe profilul lui Robert au apărut fotografii cu Nora. Ce legătură există între cei doi

Cum s-au pozat Mihai și Bianca de la Mireasa 2

Mihai și Bianca de la Mireasa sezon 2 au fost la picnic în weekend-ul care s-a încheiat. O imagine îi arată îmbrățișați, în timp ce tânăra stă pe un scaun și Mihai pe o pătură, cu spatele spre iubita lui, care îl ține în brațe.

Ambii râd în timp ce privesc în față, spre încântarea fanilor. ”Superbi ca întotdeauna!”, a scris cineva. ”Fericirea se vede în zâmbetul și pe chipul vostru”, a comentat o altă persoană.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Bianca și Mihai de la Mireasa sezon 2

La intrarea în competiția Mireasa sezon 2, Mihai a fost atras pe Claudia, cea pe care a și curat-o vreme de câteva săptămâni. Din păcate pentru el, sentimentele fetei nu au fost aceleași.

Deși dezamăgit, Mihai s-a apropiat de Ștefania, cu care a format un cuplu. Însă nu unul de durată, căci diferențele dintre ei i-au îndepărtat și au culminat cu dorința concurentei de a părăsi competiția iubirii.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Clasamentul publicului din 30 aprilie 2022. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Rămas singur, băiatul a decis că are dreptul la fericire și s-a îndreptat către Bianca. De această dată, el a regăsit o femeie pe gustul său, care l-a ajutat să se regăsească și să se bucure de experiența Mireasa.

Relația lor nu a fost întotdeauna roz, dar sentimentele lor au fost mai puternice decât problemele pe care și le-au creat.

Nici măcar reîntoarcerea Ștefaniei nu l-a făcut pe Mihai să întoarcă capul spre trecut, el exprimându-și dorința de a rămâne pentru totdeauna cu Bianca.

Mireasa 2022, sezon 5. De ce pe profilul lui Robert au apărut fotografii cu Nora. Ce legătură există între cei doi... Mireasa 2021, sezon 4. Cum le-a pozat Victor pe Andrada și buni Lenu. Cele două au avut multe neînțelegeri în competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x