Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Mioara și bunica Elena, discuție codată pe terasă despre o doamnă căsătorită din competiție

Doamna Mioara și bunica Elena de la Mireasa sezon 5 au discutat despre o doamnă căsătorită, care îi apare mereu în cale și îi spune că nu are parte de dragoste. A negat că ar fi vorba despre doamna Dana.

doamna mioara imbracata intr-un tricou negru Galerie
Doamna Mioara și bunica Elena de la Mireasa sezon 5 au discutat despre o doamnă căsătorită, care îi apare mereu în cale și îi spune că nu are parte de dragoste. A negat că ar fi vorba despre doamna Eleonora. | Antena 1

Pe terasă, doamna Mioara a zis că o doamnă căsătorită se plânge că nu are parte de dragoste. Din bunătatea inimii, s-a arătat dornică să îl ”doneze” pe soțul ei, tatăl lui Andrei.

”Soțul e pretențios. Îi plac așa, mai siluete. Trebuie să arăți bine ca să te placă. Trebuie să fie și ea mai înveselită. Nu e dragoste, auzi.”, a zis doamna Mioara, care s-a arătat deschisă să îl lase pe soțul ei unei doamne căsătorite. A negat că ar fi vorba despre doamna Dana.

În material se aude cum doamna Mioara spune că persoana respectivă e probabil mai în vârstă decât ea și a făcut aluzie la silueta doamnei respective.

Ce i-a spus doamna Mioara bunicii Elena

”Cam degeaba, nu prea are șanse. Aoleu, buni, situația gravă. O fi zis ”la felul cum arăt, nu mă place nimeni”. A zis să-mi spună mie, la femeia asta de la țară. De câte ori mă vede că mă duc la Capricii, îmi iese în cale. (...)

Eu cred că a refuzat-o cineva, o alungă. Chiar așa, buni, unde te duci, peste tot alungată. Buni, era veselă, în două minute era cu botul pe labe. (...) Dacă ai acasă un bărbat, spui aici că nu ai dragoste. Am văzut că e refuzată. Nașpa rău, buni”, a afirmat doamna Mioara.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana s-a sucit. Nu mai vrea acasă: E sub demnitatea mea să plec înainte de Finală cu 2 săptămâni

Mama lui Andrei a negat că ar fi vorba despre doamna Dana. Aceasta a zis că e vorba despre o femeie căsătorită. ”Am vorbit, dar nu știu de cine”, a explicat buni Elena.

”Eu mi-am dat seama de cine e vorba, dar nu pot să zic eu.”, a adăugat și Elena. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana s-a sucit. Nu mai vrea acasă: E sub demnitatea mea să plec înainte de Finală cu 2 săp... Mireasa 2022, sezon 5. Andrei a primit vești de la Yana. Declarația publică pe care a făcut-o logodnica lui din afara ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x