Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana l-a atenționat pe Sese: ”Nu am nevoie de oameni nehotărâți în viața mea”

Giovana a declarat că dorește să-l cunoască pe Sese și s-a oprit la el. Fata de la Mireasa sezon 5 așteaptă același lucru din partea lui, însă băiatul are nevoie de timp pentru a face alegerea corectă. Acest lucru nu îi pică deloc bine Giovanei.

sese si giovana de la mireasa sezon 5 stau de vorba Galerie
Giovana a declarat că dorește să-l cunoască pe Sese și s-a oprit la el. Fata de la Mireasa sezon 5 așteaptă același lucru din partea lui, însă băiatul are nevoie de timp pentru a face alegerea corectă | Antena 1

După ce l-a numit ”vrăjitor”, Giovana și Sese au purtat o discuție. Concurenta i-a transmis că vrea să vadă hotărâre din partea lui căci ei îi plac bărbații care știu ce vor.

Ce au discutat Sese și Giovana de la Mireasa sezon 5

”Când ești hotărât să vii la mine. Mi se pare că ești nehotărât și nu mă interesează. Nu am nevoie de oameni nehotărâți în viața mea”, i-a zis fata. Atunci Sese i-a explicat că nu vrea să se grăbească: ”E concurs care face cuplu mai repede?! Nu știu de ce iei tu așa în nume de rău”.

Chiar dacă Sese i-a explicat că știe ce vrea, însă nu dorește să se grăbească, Giovana a subliniat că ea dorește pe cineva hotărât și băiatul nu e deloc așa.

Atunci Sese a întrebat-o ce anume o deranjează, crezând că a făcut anumite gesturi deplasate. Giovana nu a vrut să-i spună concret și a afirmat, din nou, că este vorba despre faptul că dă impresia că nu știe ce vrea.

Citește și: Mireasa Sezonul 5, 4 februarie 2022. Larisa și Valentin, un mic dejun greu de digerat

Giovana, gânduri despre Sese

Într-o discuție cu Andreea și Lucy, Giovana s-a arătat indignată de comportamentul lui Sese care nu pare să se rezume doar la ea. Mai mult, ea spune că nu se poate orienta către alt băiat pentru că simpatia pentru Sese nu va dispărea și nu se va putea concentra pe relația ei.

”Nu am ce să mă orientez. Eu vreau ce vreau eu. Nu vrea, nu mă interesează. Cu cine să mă potrivesc?! (...) Eu sunt dintr-o bucată, ori da, ori nu. Nu că mâr, câr... ce mâr și câr?! Cum a spus Cosmin: Eu vreau să o cunosc pe Andreea. Ce, să stau să-mi fac altă relație, să-l văd pe Sese și să mă uit la el? Ce, joc jocuri?!”, le-a zis Giovana fetelor în dormitor.

Mireasa 2022, sezon 5. Gesturile lui Perneș față de Sabrina care nu s-au văzut la TV. Gabriela Cristea i-a dat de gol... Mireasa 2022, sezon 5. Valentin e interesat de Alina? Ce i-a spus tinerei înainte să plece din livingul fetelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x