Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Larisa, la cuțite din cauza Bellei: Zici că ești bărbat, urangutan

Giovana și Larisa de la Mireasa sezon 5 s-au certat după petrecerea de sâmbătă. Iubita lui Sese a fost deranjată de faptul că Larisa sforăie, iar aceasta i-a atras atenția asupra limbajului folosit. De aici a început o ceartă în toată regula, în care s-au implicat inclusiv Sese și Robert.

colaj de imagini cu giovana si larisa de la mireasa sezon 5 de la antena 1 Galerie
Giovana și Larisa de la Mireasa sezon 5 s-au certat după petrecerea de sâmbătă. Iubita lui Sese a fost deranjată de faptul că Larisa sforăie, iar aceasta i-a atras atenția asupra limbajului folosit. De aici a început o ceartă în toată regula, în care s-au implicat inclusiv Sese și Robert. | Antena 1

”Vreau să plec. N-am venit aici să mă amenințe cineva de moarte. Eu o evit, am încercat să am o relație bună cu ea. Să mă lase în pace. Îl educ eu”, a zis Larisa la începutul emisiunii, vizibil supărată.

Câteva momente mai târziu a fost difuzat materialul în care ea și Giovana se certau din cauză că fata sforăie.

După ce s-au trezit, iubita lui Sese i-a atras atenția că sforăie și a comparat-o cu un bărbat.

Ce cuvinte grele și-au spus Giovana și Larisa de la Mireasa sezon 5

”Zici că ești bărbat, urangutan”, a zis Giovana, nemulțumită că Larisa sforăie. Aceasta i-a replicat faptul că ea vine de pe stradă, moment în care Giovana a spus că Larisa este venită din bordeluri.

”Adică tu vorbești despre mine și te descrii pe tine?”, i-a zis Larisa doamnei Dana, căreia i se confesa. Concurenta a făcut referire la mărturisirea fetei despre săptămâna în care a făcut videochat.

Puțin mai târziu, Robert l-a rugat pe Sese să o tempereze pe Giovana. Auzind discuția, Larisa l-a numit ”prost” pe iubitul ”rivalei” sale.

Giovana și Larisa nu au putut să se abțină nici în emisia live

”Nu mai bat, de tot o bat”, a afirmat Giovana când băieții i-au recomandat să bată din palme pentru a opri sforăitul. ”Transexualule, când se demachiază așa arată”, a mai plusat ea.

Simona Gherghe i-a atras atenția asupra limbajului, iar Larisa a zis că e vorba de lipsă de educație. ”Să nu mă mai amenințe cu moartea că o dau în judecată”, a spus fata și mai nervoasă.

”Nu spune tu că îi dai drumul cățelului meu că îi dai drumul pe stradă că acum te ameninț eu, în direct”, a mai zis Larisa. ”Dar nu vreau să îl țină în cameră.”, a explicat iubita lui Sese.

Sese s-a supărat pe Larisa de la Mireasa sezon 5

Și Sese s-a supărat tare pe Larisa, pe care a jignit-o și a acuzat-o că se victimizează.

”Tu stai cu băiețelul ăsta ca să rămâi în competiție. Am oprit-o pe Giovana, de ce râzi, de ce faci așa?! Și tu vii și mă faci prost?!”, a zis Sese, care a continuat în live: ”Se victimizează. I-am spus acolo că am și eu pe cineva în spate. Am un tată, doar el își permite să mă facă prost. După am făcut-o și eu. De ce se ambalează ea că e videochatistă, eu o iau. Robert spune că l-am amenințat, s-a dat material”.

În timp ce Sese își spunea nemulțumurile, Robert încerca să o sărute pe Larisa. ”Am vrut să văd cum e să o sărut”, a explicat el.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa, sezonul 5. Doamna Dana, reacție dură la adresa Norei! Ce a dezvăluit, fără pic de reținere... Mireasa 2022, sezon 5. Mama Sabrinei a sunat și a avut un mesaj pentru Perneș. Ce cuvinte frumoase a spus despre iubitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x