Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Perneș au câștigat o noapte împreună. Reacția lor când au aflat că vor dormi împreună în casă

Sabrina și Perneș au câștigat cel mai recent task de la Mireasa sezon 5. Cei doi au reușit să facă o echipă bună și să se claseze pe primul loc.

colaj de imagini cu sabrina si pernes de la mireasa sezon 5 Galerie
Sabrina și Perneș au câștigat cel mai recent task de la Mireasa sezon 5. Cei doi au reușit să facă o echipă bună și să se claseze pe primul loc. | Antena 1

Este vorba despre jocul cuvintelor, pe care cei doi au reușit să-l câștige după ce Sabrina a citit pe buzele partenerului 10 cuvinte. În tot acest timp, tânăra de la Mireasa sezon 5 a purtat căști, în care asculta rock, iar logodnicul ei silabisea cuvintele apărute pe plasmă.

Foarte bine s-au descurcat și celelalte perechi, mai ales Giovana - Sese și Yana - Andrei. Cele două cupluri au bifat câte 8 cuvinte.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Inelul soacrei a fost oferit! Ce mamă a spart vitrina și a oferit bijuteria viitoarei nurori

Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 vor dormi împreună

În urma victoriei, Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 au câștigat un premiu important. Cei doi iubiți vor dormi împreună în această seara.

Inițial, băiatul a părut confuz și, entuziasmat, a întrebat dacă vor putea să doarmă singuri. El credea că vor părăsi casa Mireasa, însă nu este cazul.

Logodnicii se vor bucura de o noapte împreună în unul dintre dormitoare, alături de ceilalți concurenți.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Adevărul despre legătura lui Andrei cu Jador. Ce relație au

Nu este pentru prima dată când cei doi câștigă un asemenea premiu. Din păcate, până acum au reușit să se certe de fiecare dată când au dormit împreună. Poate logodna și ultimele evenimente îi vor ajuta să se bucure din plin de premiu.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Inelul soacrei a fost oferit! Ce mamă a spart vitrina și a oferit bijuteria viitoarei nurori... Mireasa 2022, sezon 5. Aron a venit special în platoul Capriciile Iubirii ca să discute cu una dintre fete. Ce i-a zis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x