Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara și Sebastian s-au revăzut la Focșani. Cum a răsfățat-o tânărul

Inimioara și Sebastian s-au revăzut, la Focșani, după ce concurentul a fost eliminat de la Mireasa sezon 5.

inimioara si sebastian de la mireasa sezon 5 in timp ce zambesc Galerie
Inimioara și Sebastian s-au revăzut, la Focșani, după ce concurentul a fost eliminat de la Mireasa sezon 5

La scurt timp după ce a ajuns la Craiova, Sebastian s-a urcat în mașină și a mers la Focșani. Acolo, el spera să o vadă pe Inimioara, fata pe care a curtat-o în casa Mireasa.

Deși în competiție, Inimioara nu s-a arătat interesată de Sebastian, tânăra a acceptat invitația lui și au ieșit în oraș.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Ce mesaj a transmis Andreea, la scurt timp după ce a fost eliminată din competiție. Reacția la rece a tinerei

Inimioara și Sebastian s-au întâlnit în afara casei Mireasa

Inimioara și Sebastian au revenit la sentimente mai bune după ce fata i-a spus franc că nu este interesată de el. Se pare că timpul petrecut în afara competiției a făcut-o pe tânără să-l privească cu alți ochi.

Nu este clar ce este între cei doi, însă cert este faptul că Inimioara a descoperit un alt Sebastian în afara competiției. Tânărul i-a oferit flori când a ajuns la Focșani și au făcut un live pe rețelele sociale, unde au stat de vorbă cu susținătorii lor.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Ce fată părăsește competiția și cum arată clasamentul publicului din Gala de pe 19 februarie

Întrebați de ce nu au fost așa și în casa Mireasa, cei doi au spus: ”Așa a fost să fie”. Cu toate că atracția lor a fost evidentă, ei au evitat să spună mai multe dacă sunt doar prieteni ori au început o cunoaștere.

Inimioara a fost toată numai un zâmbet și a recunoscut că Sebastian o face să zâmbească.

”Cea mai frumoasă fată din casă este Inimioara. Cea mai frumoasă fată de aici este Inimioara (n.r. din local). E visul meu să mă întâlnesc cu Andreea, să-i spun că este cea mai frumoasă fată... după Inimioara.”, a afirmat Sebastian în timpul live-ului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mireasa, sezon 5. Ce mesaj a transmis Andreea, la scurt timp după ce a fost eliminată din competiție. Reacția la rece a ... Mireasa 2021, sezon 4. John are o nouă iubită. Cum arată Daiana, femeia care l-a cucerit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x