Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Ce fată părăsește competiția și cum arată clasamentul publicului din Gala de pe 19 februarie

Andreea a părăsit competiția Mireasa, în Gala din 19 februarie 2022. Tânăra a fost ultima în clasamentul publicului.

Fetele de la Mireasa Galerie
Andreea a părăsit casa Mireasa | Antena 1

În gala de pe 19 februarie 2022 votul publicului a cântărit extrem de mult. Ultima fată clasată în preferințele publicului a părăsit astăzi competiția Mireasa.

Înainte de a spune ce fată părăsește competiția, Gabriela Cristea a dat și câteva vești bune. prezentatoarea i-a numit pe preferații publicului.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ce băiat a fost eliminat din competiție, în gala din 19 februarie 2022

Cum a arătat clasamentul publicului din gala de pe 19 februarie 2022

Doamna Eleonora a ieșit mama Săptămânii, Perneș s-a aflat pe locul 3 în topul băieților, pe locul 2 a ieșit Valentin, iar băiatul Săptămânii este Sese.

4 fete au imunitate, Juliana și primele 3 fete clasate în opțiunile telespectatorilor.

Giovana a fost votată fata Săptămânii. Gabriela Cristea a remarcat astfel o premieră în clasamentul publicului: Sese și Giovana sunt amândoi pe primul loc.

Gabriela Cristea le-a poftit în față pe fetele care nu au avut imunitatea publicului: Lucy, Nora, larisa, Alexandra și Andreea.

Astfel, prezentatoarea a citit orinea clasametului, anunțând-o pe Andreea ultima în preferințele publicului.

Citește și: Mireasa, sezon 4. Petrică și Ela, imagini din intimitate. Cum s-a lăsat fotografiată bruneta, într-un halat scurt, din satin

Andreea a părăsit competiția Mireasa

„Locul 3 în opțiunile telespectatorilor este Alina. Locul 2 săptămâna aceasta îl ocupă Sabrina, iar pe primul loc săptămâna aceasta telespectatorii au ales să o voteze pe Giovana”, a spus Gabriela Cristea.

Ultima fată din clasamentul publicului a fost Andreea. Tânăra a părăsit competița cu zâmbetul pe buze, îmbrățișată fiind ede Alexandra și privită de fostul său iubit, Cosmin și de mama acestuia, doamna Robertina.

„Andreea pleacă astăzi din competiția Mireasa. Sper să-ți găssești fericirea acolo unde Dumnezeu ți-o hărăzește”, i-a spus Gabriela Cristea Andreei, în timp ce ceilalți concurenți, inclusiv Cosmin priveau triști momentul despărțirii.

Andreea și Cosmin au avut o relație de scurtă durată. Cei doi s-au separat după ce au hotărât că nu se potrivesc.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Fetele au primit un mesaj de la noul concurent. Băieții au cunoscut-o pe noua concurentă

Ar fi trebuit să existe o cursă pentru ultima șansă, însă din cauza nerespectării regulamentului de către mame, o fata de pe ultimul loc din clasamentul publiciului a plecat din casa Mireasa.

„Cel care deține licența Mireasa spune că nu este voie să se vorbească despre posibila nominalizare. Nominalizările dumneavostră vor deveni nule. Suntem obligați să apelăm la voturile publicului. Fata de pe ultimul loc va pleca din casa Mireasa”, a spus Gabriela Cristea.

Mireasa sezonul 5. Gabriela Cristea a anunțat o încălcare gravă a regulamentului. Ce au făcut mamele... Mireasa, sezon 5. Ce mesaj a transmis Andreea, la scurt timp după ce a fost eliminată din competiție. Reacția la rece a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x