Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. John are o nouă iubită. Cum arată Daiana, femeia care l-a cucerit

John de la Mireasa sezon 4 și-a refăcut viața după despărțirea de Amalia. Acesta are o relație cu o brunetă superbă, Daiana, cu care a decis să se afișeze și în social media.

colaj de imagini john si amalia de la mireasa in platoul mireasa Galerie
John de la Mireasa sezon 4 și-a refăcut viața după despărțirea de Amalia. Acesta are o relație cu o brunetă superbă, Daiana, cu care a decis să se afișeze și în social media | Antena 1

După ce el și Amalia s-au despărțit, John nu s-a mai afișat cu nicio tânără. Însă recent, și-a luat inima în dinți și și-a asumat noua relație.

Fostul concurent de la Mireasa sezon 4 se iubește cu Daiana, o femeie foarte frumoasă. Noua iubită a lui John este farmacist și tehnician de unghii. De asemenea, ea este mama unei fetițe, cu care se mândrește pe rețelele sociale.

Cei doi postează des imagini în care par foarte îndrăgostiți. Prima care a început să publice fotografii de cuplu a fost Daiana, iar curând John a decis să le arate fanilor o captură realizată la piscină.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara și Sebastian s-au revăzut la Focșani. Cum a răsfățat-o tânărul

Cum arată noua iubită a lui John de la Mireasa sezon 4

În imaginea postată de John, Daiana poartă o cămașă roșie și ochelari de soare. Cei doi zâmbesc spre telefon în timp ce stau în mașină.

Fotografia a apărut pe contul de Instagram al fostului concurent de la Mireasa, la scurt timp după ce frumoasa lui iubită a postat o poză din vacanța de la Slănic- Moldova, care îi arată în costume de baie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a decurs povestea de iubire dintre Amalia și John de la Mireasa sezon 4

John a intrat în competiția Mireasa sezon 4 spre finalul ei. Băiatul i-a atras atenția Amaliei, care a mai fost interesată de Marius, pentru o perioadă scurtă de timp.

Dacă Amalia a fost, încă de la început, foarte încântată de John, el s-a arătat mai reținut. Cu toate acestea, nu a durat mult până au format un cuplu.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Ce mesaj a transmis Andreea, la scurt timp după ce a fost eliminată din competiție. Reacția la rece a tinerei

Relația lor a fost una specială, însă nu pe placul mamei Amaliei. Aceasta era deranjată de atitudinea rece a lui John și de faptul că el obișnuia să-i atragă des atenția pentru diverse lucruri.

Mama fetei chiar a sunat și a rugat-o să fie atentă, precizând faptul că nu se potrivesc. Amalia și-a ascultat inima, însă la câteva săptămâni după ieșirea din competiție, ea și John au decis să meargă pe drumuri separate.

Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara și Sebastian s-au revăzut la Focșani. Cum a răsfățat-o tânărul... Mireasa 2022, sezon 5. Cum s-au despărțit Cosmin și Andreea după ce fata a fost eliminată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x