Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Mama lui Perneș a sunat să-l încurajeze pe concurent. Ce i-a spus în privința Sabrinei

Doamna Valeria, mama lui Perneș, a sunat să-l încurajeze pe tânăr. Concurentul de la Mireasa sezon 5 a fost anunțat că are parte de toată susținerea familiei.

andrei pernes si sabrina de la mireasa sezon 5 se uita in partea dreapta Galerie
Doamna Valeria, mama lui Perneș, a sunat să-l încurajeze pe tânăr. Concurentul de la Mireasa sezon 5 a fost anunțat că are parte de toată susținerea familiei | Antena 1

Perneș este supărat pentru toată situația incertă cu Sabrina. Cu toate că ea l-a refuzat, concurentul este hotărât să lupte pentru ea.

Pentru că nu l-a văzut în apele sale, mama lui Perneș a sunat să-l asigure că are parte de toată susținerea familiei.

”Să știi că noi suntem foarte bine, ne uităm la tine în fiecare zi și în fiecare seară, fiecare mișcare pe care o faceți sau ce se întâmplă. Suntem cu ochii pe voi.

Deciziile pe care o să le iei... noi te susținem. Nu o să îți reproșăm nimic, alegererile sunt ale tale. Ce decizie o să iei, noi o să fim de acord cu tine.”, a zis doamna Valeria, mama lui Perneș.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Valentin a povestit un moment care i-a schimbat viața: Aveam 160 la oră

Ce părere are mama lui Perneș despre Sabrina de la Mireasa sezon 5

”Deci, doamna Gabriela, eu niciodată nu m-am băgat în alegerile lui Andrei și Andrada, fiica. Eu i-am lăsat fiecare să își facă alegerile. Să știți că îmi place Sabrina. Nu am nimic cu fata, fata este frumoasă.

Probabil, fiind în emisiune, într-o săptămână, două, nu se prea cunosc. Probabil Sabrina vrea să cunoască alți băieți, nu e nicio problemă. E alegerea lor, eu pe Andrei îl susțin. Decizia Sabrinei îi aparține. Eu sunt de acord cu alegerile lui Andrei, până la urmă o să vedem.”, a mai spus mama concurentului, care l-a încurajat să facă ce simte.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a pus punct cunoașterii cu Perneș: ”Mă simt acaparată de tine”

”El pune prea mult suflet la o fată. Nu am ce să-i fac, nu pot să-l schimb. Eu îl cunosc cum e.”, a mai adăugat doamna Valeria.

Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara, în lacrimi după ce Valentin a ales-o pe Alina... Mireasa 2022, sezon 5. Valentin a povestit un moment care i-a schimbat viața: Aveam 160 la oră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x