Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Valentin a povestit un moment care i-a schimbat viața: Aveam 160 la oră

Valentin de la Mireasa sezon 5 a povestit că, în urmă cu 9 ani, a avut un accident rutier care l-a făcut să vadă viața cu alți ochi.

valentin de la mireasa sezon 5 într-o camasa neagra Galerie
Valentin de la Mireasa sezon 5 a povestit că, în urmă cu 9 ani, a avut un accident rutier care l-a făcut să vadă viața cu alți ochi | Antena 1

”Am făcut accident. Cum să nu-ți facă dosar?! Am avut 200 la oră după calculele de frână. (...) Am ieșit din mașină, nu am simțit nimic. Aveam 160 la oră. Am intrat într-un pom, am derapat. Nu am intrat frontal. (...)

A venit Poliția și a întrebat cine a condus. Zic eu și am căzut. M-am trezit în ambulanță, îmi tăiau hainele. M-am trezit la RMN, mi-am dat seama unde sunt și după am leșinat. În ziua aia am ieșit. Când am ajuns acasă am condus.”, a povestit Valentin.

El a povestit că băuse și se îndrepta spre casă atunci când s-a întâlnit cu doi prieteni. Au decis să meargă împreună la un bar din comună. ”Noi am mers să vedem dacă e barul deschis, vreo 10 minute. Nu avea niciunul centură.”, a mai adăugat el.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara, în lacrimi după ce Valentin a ales-o pe Alina

Valentin de la Mireasa sezone 5 a avut dosar penal

”Am avut dosar penal, totul este rezolvat. Cred că orice dosar de genul ăsta se prescrie la 5 ani. A trecut atât timp, nu prea am povestit de chestia asta. Am mai condus, conduc, cu centura de siguranță, prudent. Aia a fost o ieșire a copilăriei, a fost un moment scăpat de sub control. Doar cei care erau cu mine în mașină sunt bine.”, a mai afirmat Valentin la Antena Stars.

Aflat în platoul Mireasa - Capriciile Iubirii, Ion a dezvăluit că și Raluca a lovit mașina unui participant la trafic. S-a întâmplat recent, a povestit fostul concurent de la Mireasa sezon 4.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Sese sunt într-o cunoaștere. Cei doi au avut o discuție despre viața intimă

Mireasa 2022, sezon 5. Mama lui Perneș a sunat să-l încurajeze pe concurent. Ce i-a spus în privința Sabrinei... Mireasa 2021, sezonul 4. Seba și-a făcut o schimbare radicală de look. Cum arată acum fostul concurent din casa Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x