Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Mama lui Valentin, sfaturi pentru fiul său și Alina. Ce i-a recomandat fetei

Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 trec printr-o perioadă neplăcută și sunt la un pas de despărțire. După ce mama fetei a intervenit telefonic, a venit rândul doamnei Lăpuștean să le dea câteva sfaturi.

alina si valentin de la mireasa sezon 5 la capriciile iubirii Galerie
Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 trec printr-o perioadă neplăcută și sunt la un pas de despărțire. După ce mama fetei a intervenit telefonic, a venit rândul doamnei Lăpuștean să le dea câteva sfaturi. | Antena 1

”Ce faci, supăratule? Supăratul lui mama. Ce faci, ce faci?! Știi că în dragoste și în război, vrăjmașul pândește la ușă. Să dezbine, să omoare și să distrugă. Mă refer la relația lor.

Peste tot în lume, când doi se înțeleg și pornesc pe un drum, în orice situație, cineva intervine ca să-i distrugă. Vrăjmașul e cel rău, că nu vine un om anume. Vine în mintea lor și îi destramă”, a spus doamna Maria.

Întrebată ce părere are despre situația dintre fiul ei și Alina, doamna Lăpuștean a răspuns: ”Nu am nicio părere.

Ei singuri au pornit și ei merg în viață. Sunt maturi amândoi, sunt majori. Nu ne băgăm în relația lor. Să fie mai cumpătați, să se accepte unul pe altul, să... nu știu. Să fie mai toleranți. Amândoi greșesc. Într-o relație niciodată nu greșește doar unul”.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Mama Alinei, în lacrimi. Ce le-a cerut fetei și lui Valentin după ce ei au anunțat despărțirea

Mama lui Valentin, sfaturi pentru Alina de la Mireasa sezon 5

Legat de cuvintele pe care și le-au spus, doamna Maria, mama lui Valentin, crede că nu este grav, atât timp cât ei se înțeleg: ”Dacă nu se înțeleg, gravitatea pornește și de la o frântură de virgulă, că nu au pus-o corect. Atunci pornește vâlvătaia. Ei se iubesc. Probabil, ei fiind ambii ambițioși, unul trage așa, altul așa, să fie ca mine, ba ca mine.”

Aceasta crede că ei vor reuși să rezolve singuri situația neplăcută în care se află. ”Să fie cumpătată cu el, pentru că nu aș vrea să spun că este copilul meu și îi țin partea... Doar simplul fapt că l-am crescut și îl cunosc, nu cred că e de aruncat. E un băiat destul de înțelegător și disciplinat în tot ce face.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Leo, despre Nora și Aron: ”Mă deranjează alianța asta între reciclabile”

Și copiii văd cât de îndrăgostit e de ea. Nu poate să zică nimeni că nu o iubește și nu trișează. După cât îl cunosc eu, el nu trișează în iubire. Trebuie să fie înțelegătoare cu el și cred ca va fi fericită dacă va înțelege acest lucru. Dacă el o iubește, să o accepte așa cum e.”, a mai spus mama lui Valentin.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Mama Alinei, în lacrimi. Ce le-a cerut fetei și lui Valentin după ce ei au anunțat despărțirea... Mireasa 2022, sezon 5. Leo, despre Nora și Aron: ”Mă deranjează alianța asta între reciclabile”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x