Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Mama Alinei, în lacrimi. Ce le-a cerut fetei și lui Valentin după ce ei au anunțat despărțirea

Mama Alinei, doamna Vera, a intervenit telefonic după ce fata ei și Valentin au anunțat că s-au despărțit. La auzul mamei, fata a început să plângă și a refuzat mâna logodnicului, care spera să o consoleze.

alina si valentin de la mireasa sezon 5 stau suparati pe canapea Galerie
Mama Alinei, doamna Vera, a intervenit telefonic după ce fata ei și Valentin au anunțat că s-au despărțit. La auzul mamei, fata a început să plângă și a refuzat mâna logodnicului, care spera să o consoleze. | Antena 1

Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 nu s-au mai ținut de mână în ediția live din 16 iunie 2022. În urmă cu o zi, ei s-au despărțit în pauza de publicitate.

Pentru că Alina era vizibil afectată, mama ei a intervenit telefonic și i-a rugat să se iubească, să lase orgoliul.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Valentin și Alina s-au despărțit în pauza de publicitate. În emisia live din 16 iunie nu s-au ținut de mână

Doamna Vera, mama Alinei, sfaturi pentru fiica sa și Valentin de la Mireasa sezon 5

”Alina, eu la tine văd că ții prea mult mânia. Lasă mânia la o parte. Tu, Valentin, nu o scoate din fire. O tachinezi și o faci să fie veșnică supărată. Ea e o fire veselă, ea trebuie să vorbească, dar dacă îi interzici, ea se închide și ura nu dispare. Liniștiți-vă, calmați-vă. Voi aveți un scop în viață, nu trebuie să luptați unul cu altul.

Bărbatul puternic e cel care luptă pentru soție sau alături. Nu se poate încontinuu să vă tachinați. Ce aveți de împărțit acolo?! Valentin, ia lămurește-ne.

Problema mai mare care e? Eu văd că vă certați de la nimicuri. Vorbele se pot lua în glumă. Ele se spun la nervi, dar nu trebuie să ne animăm pe o vorbă și să o ținem o zi, cinci. Nu sunt atât de grave vorbele alea”, a zis doamna Vera, mama Alinei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Buni Elena nu și-a mai putut masca durerea și lacrimile i s-au rostogolit pe obraji. Ce a făcut-o să plângă

”Eu am văzut dragostea din ochii Alinei. La Valentin văd că vrea să o limiteze. Educația nu se face aici, e prea mult spațiu împreună. În afară o să fie mai bine, o să aibă treabă. Aici nu au de la ce se tachina, să se certe. Alina, vreau să-ți zic să sunt într-o stare de mai continuați, eu vin să te iau acasă. Tata e bine, muncește”, a mai adăugat mama fetei.

Doamna Vera a subliniat că dragostea dintre ei e vizibilă. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Yana, deranjată de întrebările lui Andrei. Doamna Mioara: ”Am rămas fără cuvinte”... Mireasa 2022, sezon 5. Mama lui Valentin, sfaturi pentru fiul său și Alina. Ce i-a recomandat fetei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x