Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Perneș a plâns odată cu Sabrina când tatăl fetei a intervenit telefonic. Ce i-a spus părintele

Sabrina a plâns când și-a auzit tatăl. Domnul Iosif a intervenit telefonic pentru a o încuraja pe fiica sa, care a fost rănită profund de afirmațiile mamei sale.

colaj de imagini cu sabrina si pernes de la mireasa sezon 5 cand plang Galerie
Sabrina a plâns când și-a auzit tatăl. Domnul Iosif a intervenit telefonic pentru a o încuraja pe fiica sa, care a fost rănită profund de afirmațiile mamei sale. | Antena 1

”Nu toată lumea merită să fie părinți, am mai spus asta. Și nici nu o să învețe să fie părinți. E super dureros. Nu vreau să mai intre niciodată mama în direct. Când te gândești la mama, când te gândești la familie, la ce te gândești? Liniște sufletească, te gândești la gânduri bune. Ce iubire, fata? Eu am crescut în iubire ca să știu ce e aia?!”, a zis Sabrina după ce a reascultat vorbele mamei sale. Ea nu a ascuns că e rănită.

Tatăl Sabrinei a încercat să o încurajeze

Domnul Iosif, tatăl Sabrinei, a intervenit telefonic după ce și-a văzut fiica în lacrimi. ”Tată, mă auzi? Nu plânge, te rog frumos. Vreau să te încurajez, să uiți ce s-a întâmplat aseară când ai primit un telefon de la mama ta. Nu e nicio problemă, toate sunt trecătoare.

Poate că a greșit cu niște cuvinte care pe tine te-au lăsat un pic rece, de abia te ridicasei sus cu moralul, te-ai deschis, erai în colectiv cu toți din casa Mireasa... nu ai căzut jos, ești văzută bine, să știi, de susținători, de rudele din partea mea. A fost o greșeală, excludem ce s-a întâmplat aseară.

Fii tare, că tu ești inteligentă, ești puternică, ești frumoasă, nu ai greșit cu nimic în fața nimănui. Nu au voie să te judece nici prin mesaje, nu le lua în considerare.

Nu este o realitate cu mesajele. Tu ești aia adevărată și noi te apreciem toți. Te cunosc, tată, nu te descuraja. Mergi înainte.”, a spus domnul Iosif.

Ce părere are tatăl Sabrinei despre Andrei

Tatăl fetei a mai afirmat că mama Sabrinei a greșit spunând acele lucruri despre Andrei: ”Andrei e un băiat foarte bun, chiar în felicit. Și Perneș, la fel, e foarte bun.

A fost un pic insistent, dar este un băiat de treabă. Nu trebuie să îi catalogăm că sunt dintr-o anumită zonă sau anumită religie. Sunt băieți foarte buni, vă spun sincer. Sabrina știe ce are de făcut, nu trebuie să spună mama ei. Ea ia decizii, e viața ei.”

Tatăl lui Perneș s-a apărat după ce a fost acuzat că l-a discriminat pe Andrei

”În legătură cu acuzațiile care mi s-au adus, că l-am făcut rrom pe Andrei... Eu nu am crescut așa, nu sunt omul care să jignesc. Nici vorbă de asta. Să vedeți că nu e adresat pentru Andrei. Dacă vă uitați un pic, nu e special pentru Andrei. Se certau acolo doi și instigau la violență, normal că am scris că nu e normal: ”E lucru țigănesc de se întâmplă”. Perneș emană dragoste, el a crescut în dragoste. Mâine dacă mă sună nevasta îmi zice: Ce faci, iubire? Asta e unul dintre factorii care-l fac să fie așa iubăreț.”, a explicat tatăl lui Perneș.

Mireasa 2022, sezon 5. Ina, curtată de mai mulți băieți. Cum a reacționat Adrian când a văzut cum se comportă cu ceilalț... Mireasa, sezon 3. Andreea și Marian Buda au împlinit 1 an de relație. De ce surpriză a avut parte tânăra, din partea soț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x