Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Sese, marii absenți din Gală. De ce lipsesc din platoul emisiunii

Încă din emisia live din 20 mai, Simona Gherghe a anunțat faptul că Giovana și Sese nu vor fi prezenți în Gala Mireasa din această sâmbătă.

colaj de imagini cu giovana si sese de la mireasa sezon 5 Galerie
Încă din emisia live din 20 mai, Simona Gherghe a anunțat faptul că Giovana și Sese nu vor fi prezenți în Gala Mireasa din această sâmbătă. | Antena 1

Cei doi concurenți se află în drum spre mare, acolo unde se vor bucura de vreme frumoasă. Larisa a fost cea care le-a dăruit această ieșire după ce a câștigat proba Cabina telefonică.

Astfel, Giovana și Sese de la Mireasa sezon 5 vor rămâne la mare și se vor întoarce abia mâine. Tinerii vor avea o noapte la hotel, fără camere și microfoane.

Este prima dată din februarie când perechea iese din casa Mireasa pentru că nu a reușit, până acum, să câștige niciun task.

Cum s-a desfășurat proba Cabinei telefonice de la Mireasa sezon 5

Proba Cabina telefonică, cel mai greu task din casa Mireasa, a dus la multe certuri. Doar șapte concurenți au reușit să intre.

Primul care a ieșit a fost Aron, urmat de Sese. Din afara Cabinei telefonice, Sabrina nu a putut să urmărească cum iubitul ei tremura din cauza dificultății probei.

”Nu mai puteam”, a zis iubitul Giovanei. ”Mă durea umărul, trăgeam cât puteam de tare de el. (...) Îmi doream să câștig și voiam să trag cât pot de mult”, a afirmat și Perneș.

La ora 4:36, în Cabina Telefonică se mai aflau Larisa, Valentin și Adrian.

Curând a ieșit Valentin, care a avut un schimb dur de replici cu Larisa. Ea a susținut că băiatul i-a arătat semne obsecene de-a lungul probei, după care s-a ajuns iar la discuții aprinse.

Vali i-a zis că are păr pe piept și l-a enervat mai tare a fost faptul că Larisa i-a replicat că mama lui are păr pe piept. El a numit-o femeie ușoară, după ce fata i-a spus că nu-i permite să vorbească așa. Nu au lipsit nici aluziile la aspectul fizic.

De nervi, Valentin a renunțat și a ieșit din Cabina telefonică. Astfel, în probă au mai rămas doar Larisa și Adrian.

La 07:26, Adrian renunța și Larisa era declarată câștigătoarea probei. Ea a decis ca Giovana și Sese să primească mini vacanța.

”Vreau să ofer acest date cuiva care nu a avut. Mi se pare că sunt un cuplu frumos și știind că Sese a luptat foarte mult, vreau să le ofer acest date lor”, a zis Larisa.

Mireasa 2022, sezon 5. Tatăl lui Adrian crede că tânărul este ”batjocorit” de ceilalți concurenți. Pe cine a luat în viz... Mireasa 2022, sezon 5. Rezultatul cursei de eliminare dintre Adrian sau Aron. Cine părăsește competiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x