Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a acceptat să-i fie logodnică, dar e sigură că nu vrea să se căsătorească. Reacția lui Perneș

Sabrina de la Mireasa sezon 5 a vorbit cu doamna Dana despre premiu și căsătorie. Ea nu vrea să se cunune cu Perneș, iar logodnicul ei nu a ezitat să reacționeze.

sabrina in negru il tine de mana pe pernes de la mireasa sezon 5 Galerie
Sabrina de la Mireasa sezon 5 a vorbit cu doamna Dana despre premiu și căsătorie. Ea nu vrea să se cunune cu Perneș, iar logodnicul ei nu a ezitat să reacționeze. | Antena 1

Sabrina de la Mireasa sezon 5 a acceptat să fie logodnica lui Perneș, dar e sigură că nu vrea să se căsătorească.

Într-o discuție cu doamna Dana, pe terasă, a spus că nu ar face cununia civilă la Mireasa pentru că îi este teamă de un divorț.

Părinții fetei au divorțat, când ea avea o vârstă fragedă, și asta o face să simtă o oarecare teamă față de un posibil eșec al mariajului său.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Sese nu s-au ținut de mână în live și s-au certat. Ce s-a întâmplat cu ei

De ce nu vrea Sabrina de la Mireasa sezon 5 să se căsătorească

Chiar dacă au depășit impasul, Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 nu vor să se căsătorească în competiție. Cel puțin asta a decis concurenta și el pare să o susțină.

”Parcursul relației, coborâșurile m-au pus mult pe gânduri. Nu vreau să fac un pas doar pentru a fi făcut. Dacă nu simt 100% să fac pasul ăsta... Vreau să fiu sigură, să fie singura căsătorie pe care o fac”, a explicat Sabrina.

Perneș a afirmat că nu are nimic de obiectat și că e mulțumit că a cunoscut-o. El speră să-i dovedească în afara casei că merită să-i fie soț.

Sabrina nu a știut să explice de ce atunci când a vorbit de premiu, l-a împărțit, și nu a văzut premiul ca o sumă ce aparține familiei nou formate.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Ce dureri ascunde doamna Mioara. Care e motivul pentru care spune mereu că are probleme acasă... Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Sese nu s-au ținut de mână în live și s-au certat. Ce s-a întâmplat cu ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x