Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Sese nu s-au ținut de mână în live și s-au certat. Ce s-a întâmplat cu ei

Giovana și Sese de la Mireasa sezon 5 s-au certat. De vină a fost un bilet venit din afară și faptul că băiatul a zis că papucii ei sunt, de fapt, ai Sabrinei.

sese si giovana de la mireasa sezon 5 stau pe canapea, suparati Galerie
Giovana și Sese de la Mireasa sezon 5 s-au certat. De vină a fost un bilet venit din afară și faptul că băiatul a zis că papucii ei sunt, de fapt, ai Sabrinei. | Antena 1

În emisia live din 1 iunie, Sese și Giovana erau vizibili supărați. Cei doi îndrăgostiți nu se țineau de mână, lucru care nu s-a mai întâmplat în altă emisiune.

Întrebați dacă sunt supărați, concurentul a negat că ar fi supărat, însă iubita lui l-a dat de gol.

De ce s-au certat Sese și Giovana de la Mireasa sezon 5

Sese și Giovana s-au supărat din cauza unor rânduri primite de la susținători. După ce s-au învinovățit reciproc, au mers în dormitor.

Acolo au găsit un alt motiv de ceartă: o pereche de papuci, despre care Sese credea că sunt ai Sabrinei. Surpriză însă, erau ai Giovanei.

”Eu supărat?! Nu sunt supărat”, a zis Sese. ”Asta m-a deranjat, înseamnă că atenția lui e îndreptată mai mult spre altcineva. Pentru mine contează gesturile astea mici.”, a explicat și Giovana.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a acceptat să-i fie logodnică, dar e sigură că nu vrea să se căsătorească. Reacția lui Perneș

”Am înțeles, are problemele femeilor. Ne-am dus în partea cealaltă, s-a luat de papuci. O portavoce aveți?! Să țipe mai tare”, a zis Sese care a spus că știa de la Perneș că aceia sunt papucii Sabrinei.

Giovana s-a supărat și din această cauză, susținând că logodnicul ei se lasă influențat de ceilalți concurenți.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a acceptat să-i fie logodnică, dar e sigură că nu vrea să se căsătorească. Reacția lui Pe... Mireasa 2022, sezon 5. Eleonora, rănită de faptul că Dana a spus, din nou, că nu e mamă pentru că nu are copii. Ce durer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x