Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Ce dureri ascunde doamna Mioara. Care e motivul pentru care spune mereu că are probleme acasă

Doamna Mioara de la Mireasa sezon 5 a povestit care sunt problemele de acasă, de care reamintește mereu. Nu o dată a spus că Andrei îi pune pumnul în gură, așa cum pățește și cu soțul ei.

yana, mioara si andrei de la mireasa sezon 5 Galerie
Doamna Mioara de la Mireasa sezon 5 a povestit care sunt problemele de acasă, de care reamintește mereu. Nu o dată a spus că Andrei îi pune pumnul în gură, așa cum pățește și cu soțul ei. | Antena 1

”Tu ești ca mama, spuneți lucruri la nervi. Dacă spuneți anumite lucruri, gata, e mai ușor. Semănați foarte mult voi două”, a zis Andrei, cu puțin timp înainte să intre la Mireasa - Capriciile Iubirii.

”Oamenii pe care-i iubesc, care mă enervează, dacă nu sunt în stare să îi omor. După mă schimb, dar sunt oameni care rămân așa...”, a sărit doamna Mioara.

Citește și: Amalia, logodnica lui Radu de la Mireasa 2, întrebată de sarcină. Ce a răspuns a lăsat loc de interpretări

Ce dureri și probleme are doamna Mioara de la Mireasa sezon 5

Andrei a reafirmat că iubita și mama lui au multe lucruri în comun. ”De asta nu vă înțelegeți. Ea, când o deranjează ceva în relație, își ia papucii, jucăriile și pleacă. La fel ai făcut și tu, crede-mă, eu știu asta.”

”Am făcut pentru că am prea multe pe cap, am avut o viață foarte grea.”, a zis doamna Mioara și Andrei a spus că se referă la relația ei cu tatăl lui.

”Și el a făcut destule. Acum stă bine mersi, colo acasă. Eu am dus mult mai multe animale și m-am descurcat. Mai lasă-mă, Andrei, nu mai ține tu apărarea că nu mai poți de tatăl tău, eu înțeleg că e tatăl tău. Doi ani de zile cine a muncit acasă?! Iar îl ridici pe el. (...) Problemele mele nu le-aș dori să le aibă nimeni. Am multe pe cap și de aia fac așa.”, a zis doamna Mioara.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Valentin și Alina, discuție codată. Simona Gherghe, avertisment pentru toate cuplurile

Se pare că doamna Mioara a avut o soacră care nu a acceptat-o. Au locuit și aproape, iar mama lui Andrei a explicat că a fost nevoită să suporte pentru că avea copiii de crescut.

”Nu m-a vrut de la bun început și atât. Altceva nu mai discut. Bine, acum nu mai este. E moartă de 12 ani. Nu m-am simțit bine, nu ai cum. A făcut destule (n.r. soacra). Eu am suportat pentru că am avut copiii mici, am avut motiv să stau să-i cresc. A avut și înainte, nu chiar ceva exagerat. Nu m-a plăcut pe mine, voia să ia pe altcineva”, a explicat doamna Mioara.

Amalia, logodnica lui Radu de la Mireasa 2, întrebată de sarcină. Ce a răspuns a lăsat loc de interpretări... Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a acceptat să-i fie logodnică, dar e sigură că nu vrea să se căsătorească. Reacția lui Pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x