Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a izbucnit în lacrimi în emisia live după ce a discutat cu mama ei. Ce o supără pe fată

La Mireasa- Capriciile Iubirii, mama Sabrinei i-a vorbit foarte dur și a anunțat-o că nu este de acord cu o eventială relație a fiicei sale cu Andrei. Tot ce i-a spus a afectat-o pe Sabrina, care a izbucnit în lacrimi în ediția Mireasa din 5 aprilie.

sabrina de la mireasa sezon 5 si simona gherghe Galerie
La Mireasa- Capriciile Iubirii, mama Sabrinei i-a vorbit foarte dur și a anunțat-o că nu este de acord cu o eventială relație a fiicei sale cu Andrei. Tot ce i-a spus a afectat-o pe Sabrina, care a izbucnit în lacrimi în ediția Mireasa din 5 aprilie. | Antena 1

După ce a reauzit ce i-a spus mama ei cu înverșunare, Sabrina de la Mireasa sezon 5 a plâns cu lacrimi amare în emisia live din 5 aprilie 2022.

Când a văzut-o atât de afectată, Simona Gherghe a mers și i-a spus câteva cuvinte. Atunci, fata a stat cu capul plecat și și-a plâns durerea.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Ina, curtată de mai mulți băieți. Cum a reacționat Adrian când a văzut cum se comportă cu ceilalți băieți

De ce a plâns Sabrina în emisia Mireasa din 5 aprilie 2022

Sabrina este foarte afectată după ce mama ei a spus că nu îl place pe Andrei și că nu mai există alt băiat în casa Mireasa pentru ea. Aceasta a și certat-o pentru comportanentul de la petreceri și i-a zis că a făcut-o de rușine.

În emisia live din 5 aprilie 2022, Sabrina a izbucnit în lacrimi, vizibil în suferință la auzul celor spuse de mama sa. Simona Gherghe s-a așezat lângă ea și a încercat să-i ridice moralul. Iată ce i-a spus:

”Of, fii atentă. M-au durut fizic vorbele ei pentru că nicio mamă nu are dreptul să-i spună așa unui copil. O femeie nu naște un copil ca să-și proiecteze în copilul acela ceea ce ea nu a avut. Adică noi nu facem un copil ca acel copil să se căsătorească cu bărbatul pe care mama îl face. Voi nu trăiți pentru mama, pentru tata, trăiți pentru voi.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Intențiile lui Perneș, puse la îndoială de Sabrina. Ce crede Yana despre situația dintre cei doi

Nu vă luați un partener pentru că așa vă scrie nu știu cine în scrisoare, nu trăiți cu nu știu care. Nu vă lăsați influențați, urmați-vă inima. Ok, mama poate a greșit, dar tu nu ai făcut o greșeală că ai ales să te retragi dintr-o relație în care nu simțeai să te implici, nu-i așa? E foarte posibil ca de afară lucrurile să se vadă în alt fel. O mamă trebuie să fie acolo necondiționat.”, a zis moderatoarea emisiunii.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Intențiile lui Perneș, puse la îndoială de Sabrina. Ce crede Yana despre situația dintre cei doi... Mireasa 2022, sezon 5. Ina, curtată de mai mulți băieți. Cum a reacționat Adrian când a văzut cum se comportă cu ceilalț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x