Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a plâns înainte de a intra în live cu publicul. Ce s-a întâmplat

Vineri seara, înainte de intervenția live pe Facebook, pe Sabrina părea că o macină ceva, însă un pic mai târziu zâmbetul i-a revenit pe chip. Tânăra a plâns mult în cameră și a stat nemișcată pe pat.

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a plâns înainte de a intra în live cu publicul. Ce s-a întâmplat Galerie
Vineri seara, înaintea de intervenția live pe Facebook, pe Sabrina părea că o macină ceva, însă un pic mai târziu zâmbetul i-a revenit pe chip. Tânăra a plâns mult în cameră și a stat nemișcată pe pat. | Mireasa

Acesta nici nu a vrut să vorbească si a părăsit camera când Larisa s-a apropiat și a întrebat-o ce s-a întâmplat: “Nimic, lasă-mă. Sunt ok Larisa, atât îți spun”.

De ce a plâns Sabrina înainte de a intra în live cu publicul

În loc să se bucure că va comunica pentru prima dată cu publicul, Sabrina a vărsat lacrimi amare pe patul din camera fetelor. Acesta a refuzat orice interacțiune chiar dacă Larisa s-a arătat deschisă să comunice cu ea.

Sabrina a avut nevoie de un moment de conectare cu sine, acesta a fost foarte emoționată de interacțiunea cu cei de acasă și a simțit să se elibereze. În acest fel, ea s-a mobilizat și când a apărut pe canapea lângă Perneș, toate gândurile și lacrimile s-au risipit, pe chipul ei apărând un zâmbet senin.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ce au discutat Leo și Yana. Zâmbetele au fost nelipsite de pe fețele lor

Acesta a spus că lacrimile sale au curs din cauza faptului că se temea de interacțiunea cu publicul, era extrem de emoționată.

“Mi-era frică, pur și simplu”, a spus Sabrina în gala live. ”M-am speriat. Nu am vrut să fac acest live”, a spus aceasta despre momentul în care a plâns.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Dani și-a recunoscut faptele și a făcut dezvăluiri despre viața sa: "Am fost inconștient trei ore"

Cum a fost săptămâna în casa Mireasa

A fost o săptămână cu încercări și iubire multă! Sabrina și Perneș s-au împăcat și au devenit din nou un cuplu oficial. Aron și Elena au reușit să ajungă la un prim sărut, ei nu s-au declarat încă un cuplu. Giovanna și Sese au avut câteva divergenței. Tânăra i-a reproșat că el vrea să o modeleze și să o facă așa cum vrea el. Alina și Valentin au discutat mai multe despre viața lor în calitate de cuplu. Alina îi măturiseșe lui Andrei: “Tu știi că eu sunt detectiv și sunt atentă la fiecare mișcare”.

În casa băieților liniștea a fost tulburată de Ionuț, care a făcut câteva remarci deranjante. Ionuț a fost eliminat din casa Mireasa după ce a încălcat în repetate rânduri regulamentul.

Nici dezvăluirile nu au lipsit. Dani așteaptă un copil, lucru ascuns de către ei. Urma să aflăm că Dani s-a ocupat cu recrutări fictive și a păcălit mai mulți oameni. Ina și Adrian au început mai mult să se apropie . O săptămână cu de toate, iar gala mult așteptată vine să readucă echilibrul!

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce au discutat Leo și Yana. Zâmbetele au fost nelipsite de pe fețele lor... Mireasa 2022, sezonul 5. Rezultatele cursei de eliminare. Dani a primit cele mai multe voturi și este eliminat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x