Căutare Live

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce au discutat Leo și Yana. Zâmbetele au fost nelipsite de pe fețele lor

Leo și Yana au început o conversație la care doamna Dana a fost foarte zâmbăreață și a participat. Tânăra este aceeași zodie cu mama băiatului. Ce discuție au avut.

Ce au discutat Leo și Yana. Zâmbetele au fost nelipsite de pe fețele lor

Mireasa

Totul a început de la un vis, de la care a pornit o conversație interesantă. Doamna Dana s-a arătat foarte deschisă față de Yana și pare mulțumită de apropierea micuță dintre cei doi, chiar dacă Leo a spus că a fost vorba doar despre o conversație amicală.

Ce au discutat Leo și Yana. Zâmbetele au fost nelipsite de pe fețele lor

Yana mărturisește că l-a visat pe Leo în timp ce o ținea de mână, iar bunica Elena crede că Yanei îi place de Leo. Iată în videoclipul de mai sus dialogul complet al celor care se aflau pe terasa casei Mireasa, dar și reacția lui Leo, dar și a doamnei Dana, mama concurentului.

"Ce mă mângâiai în somn!", spune Yana în glumă, referindu-se la vis. Leo, însă, a trecut mai departe: "Poate nu visai, te-ai gândit?".

Apoi Leo a rugat-o pe Yana să-i traducă în limba rusă poezia "Cățeluș cu părul creț". Interacțiunea dintre ei a fost plăcută și doamna Dana nu a avut nimic de comentat, ba chiar a zâmbit tot timpul și a participat la discuția lor, ea fiind nedezlipită de băiatul ei.

Leo a clarificat în gală că între ei nu poate fi vorba deloc de o apropiere. El doar a purtat o conversație amicală și atât.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Dani și-a recunoscut faptele și a făcut dezvăluiri despre viața sa: "Am fost inconștient trei ore"

Cum a fost săptămâna în casa Mireasa

A fost o săptămână cu încercări și iubire multă! Sabrina și Perneș s-au împăcat și au devenit din nou un cuplu oficial. Aron și Elena au reușit să ajungă la un prim sărut, ei nu s-au declarat încă un cuplu. Giovanna și Sese au avut câteva divergenței. Tânăra i-a reproșat că el vrea să o modeleze și să o facă așa cum vrea el. Alina și Valentin au discutat mai multe despre viața lor în calitate de cuplu. Alina îi măturiseșe lui Andrei: “Tu știi că eu sunt detectiv și sunt atentă la fiecare mișcare”.

În casa băieților liniștea a fost tulburată de Ionuț, care a făcut câteva remarci deranjante. Ionuț a fost eliminat din casa Mireasa după ce a încălcat în repetate rânduri regulamentul.

Nici dezvăluirile nu au lipsit. Dani așteaptă un copil, lucru ascuns de către ei. Urma să aflăm că Dani s-a ocupat cu recrutări fictive și a păcălit mai mulți oameni. Ina și Adrian au început mai mult să se apropie . O săptămână cu de toate, iar gala mult așteptată vine să readucă echilibrul!

Mireasa 2022, sezonul 5. Dani și-a recunoscut faptele și a făcut dezvăluiri despre viața sa: "Am fost inconștient ... Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a plâns înainte de a intra în live cu publicul. Ce s-a întâmplat...
Ultimele știri
x