Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina, prima imagine alături de cei mai importanți bărbați din viața ei. Cum s-a pozat cu tatăl și Perneș

Sabrina și Perneș s-au stabilit la Cluj după ce s-au căsătorit în Finala Mireasa sezon 5. Cei doi tineri se bucură de povestea lor de dragoste, iar recent băiatul l-a cunoscut pe tatăl soției sale.

colaj de imagini cu sabrina si pernes de la mireasa sezon 5 Galerie
Sabrina și Perneș s-au stabilit la Cluj după ce s-au căsătorit în Finala Mireasa sezon 5. Cei doi tineri se bucură de povestea lor de dragoste, iar recent băiatul l-a cunoscut pe tatăl soției sale. | Antena 1

Sabrina și Perneș l-au vizitat pe tatăl fetei. Îmbrăcată sport și cu o sapcă pe cap, Sabrina apare lângă cei mai importanți bărbați din viața ei.

Susținătorii lor au fost foarte încântați să o vadă și în această ipostază, căci tatăl ei nu a fost prezent în emisiune și nici în Finala Mireasa sezon 5.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Motivul pentru care Andra nu vrea să mai audă de Petronela. Ce a făcut ”prietena de suflet” a dezamăgit-o

Cum s-au pozat Sabrina, tatăl ei și Perneș

Pe contul de Instagram al lui Perneș a apărut un filmuleț în care sunt el, Sabrina și tatăl tinerei. Cei trei se află pe o terasă, iar fata stă între cei doi bărbați.

Ambii o pupă pe obraz, arătându-i iubirea de care Sabrina are atât de multă nevoie. Aceasta pare împlinită în preajma lor și alte imagini publicate pe conturile lor o arată cu zâmbetul pe buze.

Cum a început povestea de dragoste dintre Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5

La începutul competiției Mireasa sezon 5, Sabrina și Perneș au avut o întâlnire pe nevăzute. Încă din acel moment, băiatul a știut că ea este femeia pe care și-o dorește alături.

De atunci, Perneș a făcut eforturi de a o cuceri, însă s-a lovit constant de zidurile create de Sabrina în jurul ei. Fata, care în trecut a fost abuzată emoțional și fizic, a fost greu de cucerit. Când Perneș a avut impresia că a reușit să-i câștige inima, concurenta s-a retras.

De-a lungul următoarelor săptămâni, tânărul a auzit, nu o dată, că se ține după ea și că Sabrina pare să nu îi împărășească sentimentele. Cei doi au avut multe certuri și chiar s-au despărțit de câteva ori.

Ultima dată s-a întâmplat chiar în timpul unei Gale. Cu lacrimi în ochi, Sabrina a spus că nu poate continua povestea lor pentru că sentimentele ei nu sunt la fel de puternice ca ale partenerului.

Perneș a fost rănit, dar nu a putut accepta refuzul Sabrinei de a îi da o șansă. Deși despărțiți, el a continuat să insiste, lucru care nu a fost pe placul fetei. Ea le mărturisea Larisei și celorlalte fete că Perneș este fals și că face pe victima.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Ce relație există între Larisa și Robert. Băiatul a dezvăluit ce s-a întâmplat după ce s-au sărutat la party

Intrarea noilor concurente a făcut pe Sabrina să fie și mai înverșunată împotriva fostului iubit. Ea considera că sentimentele lui nu au fost adevărate din moment ce s-a apropiat de Yana. Băiatul a curtat-o pe noua concurentă și asta a creat gelozie în inima Sabrinei.

Yana l-a informat pe Perneș că se potrivesc și el s-a retras. A fost momentul în care Sabrina și Perneș s-au apropiat din nou. Concurenta a părut atunci mai îndrăgostită ca niciodată și asta l-a luat prin surprindere pe iubitul ei, care a fost ușor sceptic.

Au fost câteva săptămâni de miere pentru ei și, în ciuda faptului că Sabrina a spus că nu se va căsători în casa Mireasa, Perneș i-a pus inelul pe deget. Au fost primul cuplu care s-a logodit în sezonul 5.

În ultimele săptămâni de competiției, când ușile celor două case s-au deschis, tinerii au avut șansa să petreacă mai mult timp împreună.

Perneș a fost tare supărat pentru că iubita lui și-a exprimat dorința de a nu se căsători în Finală, cu toate că au depus actele. Asta a adus răceală în relația lor, iar imaginile în care el tânjea după afecțiunea iubitei l-au deranjat tare pe Perneș.

Cu toate acestea, el consideră că Sabrina este femeia perfectă pentru el și crede în viitorul relației lor. Ei s-au cununat civil în Finală.

Mireasa: Confesiuni. Motivul pentru care Andra nu vrea să mai audă de Petronela. Ce a făcut ”prietena de suflet” a dezam... Mireasa: Confesiuni. Deși despărțiți, Andra și Armando sunt încă soț și soție. De ce nu au divorțat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x