Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina, prima imagine alături de cei mai importanți bărbați din viața ei. Cum s-a pozat cu tatăl și Perneș

Sabrina și Perneș s-au stabilit la Cluj după ce s-au căsătorit în Finala Mireasa sezon 5. Cei doi tineri se bucură de povestea lor de dragoste, iar recent băiatul l-a cunoscut pe tatăl soției sale.

colaj de imagini cu sabrina si pernes de la mireasa sezon 5 Galerie
Sabrina și Perneș s-au stabilit la Cluj după ce s-au căsătorit în Finala Mireasa sezon 5. Cei doi tineri se bucură de povestea lor de dragoste, iar recent băiatul l-a cunoscut pe tatăl soției sale. | Antena 1

Sabrina și Perneș l-au vizitat pe tatăl fetei. Îmbrăcată sport și cu o sapcă pe cap, Sabrina apare lângă cei mai importanți bărbați din viața ei.

Susținătorii lor au fost foarte încântați să o vadă și în această ipostază, căci tatăl ei nu a fost prezent în emisiune și nici în Finala Mireasa sezon 5.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Motivul pentru care Andra nu vrea să mai audă de Petronela. Ce a făcut ”prietena de suflet” a dezamăgit-o

Cum s-au pozat Sabrina, tatăl ei și Perneș

Pe contul de Instagram al lui Perneș a apărut un filmuleț în care sunt el, Sabrina și tatăl tinerei. Cei trei se află pe o terasă, iar fata stă între cei doi bărbați.

Ambii o pupă pe obraz, arătându-i iubirea de care Sabrina are atât de multă nevoie. Aceasta pare împlinită în preajma lor și alte imagini publicate pe conturile lor o arată cu zâmbetul pe buze.

Cum a început povestea de dragoste dintre Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5

La începutul competiției Mireasa sezon 5, Sabrina și Perneș au avut o întâlnire pe nevăzute. Încă din acel moment, băiatul a știut că ea este femeia pe care și-o dorește alături.

De atunci, Perneș a făcut eforturi de a o cuceri, însă s-a lovit constant de zidurile create de Sabrina în jurul ei. Fata, care în trecut a fost abuzată emoțional și fizic, a fost greu de cucerit. Când Perneș a avut impresia că a reușit să-i câștige inima, concurenta s-a retras.

De-a lungul următoarelor săptămâni, tânărul a auzit, nu o dată, că se ține după ea și că Sabrina pare să nu îi împărășească sentimentele. Cei doi au avut multe certuri și chiar s-au despărțit de câteva ori.

Ultima dată s-a întâmplat chiar în timpul unei Gale. Cu lacrimi în ochi, Sabrina a spus că nu poate continua povestea lor pentru că sentimentele ei nu sunt la fel de puternice ca ale partenerului.

Perneș a fost rănit, dar nu a putut accepta refuzul Sabrinei de a îi da o șansă. Deși despărțiți, el a continuat să insiste, lucru care nu a fost pe placul fetei. Ea le mărturisea Larisei și celorlalte fete că Perneș este fals și că face pe victima.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Ce relație există între Larisa și Robert. Băiatul a dezvăluit ce s-a întâmplat după ce s-au sărutat la party

Intrarea noilor concurente a făcut pe Sabrina să fie și mai înverșunată împotriva fostului iubit. Ea considera că sentimentele lui nu au fost adevărate din moment ce s-a apropiat de Yana. Băiatul a curtat-o pe noua concurentă și asta a creat gelozie în inima Sabrinei.

Yana l-a informat pe Perneș că se potrivesc și el s-a retras. A fost momentul în care Sabrina și Perneș s-au apropiat din nou. Concurenta a părut atunci mai îndrăgostită ca niciodată și asta l-a luat prin surprindere pe iubitul ei, care a fost ușor sceptic.

Au fost câteva săptămâni de miere pentru ei și, în ciuda faptului că Sabrina a spus că nu se va căsători în casa Mireasa, Perneș i-a pus inelul pe deget. Au fost primul cuplu care s-a logodit în sezonul 5.

În ultimele săptămâni de competiției, când ușile celor două case s-au deschis, tinerii au avut șansa să petreacă mai mult timp împreună.

Perneș a fost tare supărat pentru că iubita lui și-a exprimat dorința de a nu se căsători în Finală, cu toate că au depus actele. Asta a adus răceală în relația lor, iar imaginile în care el tânjea după afecțiunea iubitei l-au deranjat tare pe Perneș.

Cu toate acestea, el consideră că Sabrina este femeia perfectă pentru el și crede în viitorul relației lor. Ei s-au cununat civil în Finală.

Mireasa: Confesiuni. Motivul pentru care Andra nu vrea să mai audă de Petronela. Ce a făcut ”prietena de suflet” a dezam... Mireasa: Confesiuni. Deși despărțiți, Andra și Armando sunt încă soț și soție. De ce nu au divorțat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x