Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sese și Giovana s-au sărutat pasional. Cei doi formează un cuplu

Giovana și Sese de la Mireasa sezon 5 s-au declarat un cuplu la doar o zi de la momentul în care au spus că vor să se cunoască mai bine.

sese si giovana se saruta in bucataria casei mireasa Galerie
Giovana și Sese de la Mireasa sezon 5 s-au declarat un cuplu la doar o zi de când spuneau că vor să se cunoască mai bine | Antena 1

După ce a câștigat un task și a mers 30 de minute în casa fetelor, Sese a căutat-o pe Giovana, pe care a găsit-o în bucătărie. Giovana prepara o prăjitură și l-a rugat să aștepte puțin înainte să o ia în brațe.

Cum a avut loc sărutul dintre Sese și Giovana de la Mireasa sezon 5

Însă el a stat lângă ea și a cuprins-o. Când Giovana a terminat, s-a întors și Sese a pupat-o pe obraz. Dornică de mai mult, ea a întors ușor fața și s-au pupat pe buze.

Câteva secunde mai târziu, cei doi își ofereau un sărut pasional. În emisia live din 9 februarie 2022, au declarat că formează un cuplu.

”Da, suntem un cuplu”, a zis Sese foarte hotărât.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Valentin a povestit un moment care i-a schimbat viața: Aveam 160 la oră

Sese și Giovana au avut o cină romantică

La cină, Sese și Giovana au stat de vorbă și s-au simțit minunat. A fost o seară perfectă, au spus ei.

”Sunt foarte fericită. Este bărbatul care-mi vine mănușă. Eu cred că ne potrivim și la sărut. Chiar nu mă așteptam. Cred că o să ne contopim perfect.”, a zis Giovana.

”Odată ce am pornit la acest drum, nu dau înapoi. O să dau totul ca să ne fie nouă bine”, a afirmat și Sese.

Băiatul a mai explicat că a ales-o pe Giovana după ce a petrecut mai mult timp cu ea și nu a mai simțit nevoia să aibă compania Norei. Cât despre sărut, Sese spune că fata i-a făcut o prăjitură și a vrut să-i mulțumească.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Mama lui Perneș a sunat să-l încurajeze pe concurent. Ce i-a spus în privința Sabrinei

Mireasa 2021, sezonul 4. Seba și-a făcut o schimbare radicală de look. Cum arată acum fostul concurent din casa Mireasa... Mireasa 2022, sezon 5. Se cunoșteau Aron și Alexandra din afara casei? Cum explică băiatul faptul că o urmărește pe Inst...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x