Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Surpriză pentru telespectatori. Patru cupluri vor să depună actele pentru cununia civilă

Deși există patru cupluri logodite în casa Mireasa sezon 5, două dintre ele au tot repetat că nu vor să se căsătorească în Marea Finală. Totuși, toate patru vor să depună actele în vederea căsătoriei.

simona gherghe imbracata in negru la mireasa sezon 5 Galerie
Deși există patru cupluri logodite în casa Mireasa sezon 5, două dintre ele au tot repetat că nu vor să se căsătorească în Marea Finală. Totuși, toate patru vor să depună actele în vederea căsătoriei. | Antena 1

În emisia live din 1 iulie 2022, Simona Gherghe s-a ținut de promisiune și i-a întrebat pe logodnicii din casa Mireasa dacă vor să-și depună actele pentru cununia civilă.

Spre surprinderea tuturor, toate perechile au răspuns afirmativ. Surpriza e și mai mare pentru că Perneș și Sabrina au declarat vehement că nu vor să se căsătorească în Finala Mireasa pentru că nu doresc să lase loc de interpretări.

Ei se tem că publicul va considera cununia doar o cale pentru a obține marele premiu, care valorează 40.000 de euro.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Revine sau nu Yana în competiție? Acum e clar. Ce a aflat Andrei după o vizită la Ambasadă

De asemenea, Leo și Anda au declarat, în trecut, că nu vor să se cunune în Finala Mireasa. Familia băiatului i-a încurajat să facă nunta afară și Anda a zis că oricum nu se grăbesc. Iată că vor, totuși, să depună actele la starea civilă.

Toate cuplurile vor să depună actele pentru cununia civilă

Astfel, marți, 5 iulie 2022, patru cupluri merg să depună actele pentru cununia civilă. De această dată nu vor merge la Primăria Buftea, ci acolo unde va avea loc Marea Finală. Simona Gherghe nu a dezvăluit locul.

Iată ce au răspuns concurenții când au fost întrebați dacă vor să depună actele în vederea căsătoriei:

”Am discutat că o să depunem actele”, a zis Perneș.

”Categoric da”, a spus Sese.

”Desigur, depunem actele”, au afirmat Valentina și Alina.

”Clar depunem actele”, a declarat Leo. Mai multe detalii în materialul video din galeria foto.

Mireasa 2022, sezon 5. Revine sau nu Yana în competiție? Acum e clar. Ce a aflat Andrei după o vizită la Ambasadă... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce a spus Sabrina după ce mama lui Perneș a intrat ieri în direct. Discuțiile nu se mai termină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x