Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Adrian a început să plângă în timpul emisiunii în direct. Ce se întâmplă: “Nu mai pot să vorbesc”

Adrian a început să plângă în emisiunea live de astăzi după ce a fost difuzat un material în care s-a certat la cuțite cu băieții. Perneș l-a numit “pervers și rău”, asta după ce a reușit împreună cu Elena să distrugă liniștea din casă, dar și cupluri.

Mireasa 2022, sezonul 5. Adrian a început să plângă în timpul emisiunii în direct. Ce se întâmplă: “Nu mai pot să vorbesc” Galerie
Adrian a început să plângă în emisiunea live de astăzi după ce a fost difuzat un material în care s-a certat la cuțite cu băieții. Perneș l-a numit “pervers și rău”, asta după ce a reușit împreună cu Elena să distrugă liniștea din casă, dar și cupluri. | Mireasa

În urmă cu două zile, Elena și Adrian declanșau un nou război în Casa Mireasa! Perneș a condamnat atitudinea lui Adrian față de Andrei! În replică, Adrian susține că și Yana ”a sesizat” că Andrei o place pe Elena! Totul a culminat cu o ceartă aprigă între cei doi, iar Adrian s-a supărat din cauza remarcilor lui Perneș!

Perneș îl atacă pe Adrian: ”Singurul care te mai acceptă în casa asta e Valentin!”. Adrian izbucnește în lacrimi

Discuția dintre băieți a fost lungă, dar Perneș a ținut să îi scoată în evidență un aspect care a dezechilibrat mult pe toată lumea. “Sesizarea” lui că Andrei o place pe Elena, lucru care a dus la destrămarea unui cuplu.

Noaptea însă a schimbat regulile după care se ghida Adrian și astăzi când a urmărit materialul împreună cu toată lumea a izbucnit în lacrimi. Și-a dat seama că a greșit, spune el și că trebuie să îndrepte tot.

Adrian susține că a fost prin în mrejele Elenei și a început să preia de la ea anumite comportamente care nu i-au făcut bine. Printre lacrimi el și-a cerut iertare de la toți cei cărora le-a greșit prin vorbele și atitudinea lui.

El a realizat că prin vorbele sale a reușit să facă ce nu au reușit două săptămâni de dezvăluiri despre trecutul Yanei: să o despartă de Andrei. Tânăra nu l-a crezut pe partenerul ei lucru care a dus la destrămarea cuplului. Adrian plânge și își cere iertare pentru cel făcute.

Miercuri, pe final de emisiune, lucrurile s-au precipitat după ce a fost difuzat un material cu Elena și Adrian, care discută despre un concurent pe care gesturile îl trădează în ceea ce o privește pe tânără.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina refuză să mănânce ce îi face Perneș. Tânăra îl acuză că nu știe gramatică

Camerele de luat vedere au surprins o discuție neașteptată între Elena și Adrian. Concurentul susține că un băiat din casa Mireasa se uită insistent la Elena! ”Atunci când nu vorbea cu ea, pomenea numele tău!”, a spus Adrian.

Ce concurent se presupune că o place în secret pe Elena a fost un mister până în ultima clipă, când de pe buzele sale a plecat numele Andrei. La auzul acestor discuții, Yana nu pare să fi fost deloc încântată, iar Andrei nici atât. În timp ce Elena a zis că vrea distanță din partea sa pentru că este într-o relație, Yana intra tot mai mult la bănuială.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Elena, gesturi dizgrațioase la adresa doamnei Dana. Leo, dur: "Ea nu mai reprezintă o entitate feminină"

Yana nu i-a dat crezare lui Andrei și l-a bănuit că îi face ochi dulci Elenei. După o aniversare sărbătorită cu un dans senzual la bară, după o ploaie de săruturi și un te iubesc spus cu patimă, Andrei a luat decizia să se despartă de Yana, care nu i-a ținut deloc partea în fața celor din casă și nu l-a crezut atunci când a spus că nu sunt adevărate bănuielile Elenei și a lui Adrian.

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina refuză să mănânce ce îi face Perneș. Tânăra îl acuză că nu știe gramatică... Mireasa 2022, sezonul 5. “O iubesc și vreau să mă însor cu ea”. Andrei și Yana s-au împăcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x