Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina refuză să mănânce ce îi face Perneș. Tânăra îl acuză că nu știe gramatică

Discuții peste discuții și toate duc în zona neînțelegerilor! Așa că Sabrina i se confesa prietenei sale, Larisa.

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina refuză să mănânce ce îi face Perneș. Tânăra îl acuză că nu știe gramatică Galerie
Discuții peste discuții și toate duc în zona neînțelegerilor! Așa că Sabrina i se confesa prietenei sale, Larisa. | Mireasa

Sabrina a purtat o discuție cu Larisa în care a spus tot ce crede despre Perneș. Tânăra își arată dezaprobarea la adresa iubitului ei cu fiecare ocazie, însă când dă ochi în ochi cu el îl întreabă “De ce ești supărat?”.

Sabrina refuză să mănânce ce îi face Perneș. Tânăra îl acuză că nu știe gramatică: “Am avut iubiți care mă spărgeau cu mâncarea (...)”

Un material greu de urmărit! Sabrina a purtat o discuție cu Larisa în care l-a vorbit foarte urât pe Perneș. Acesta a spus că el nu recunoaște deloc că nu știe să gătească și cu toate astea îi face ceva ce ea nu poate mânca.

Sabrina spune că se plafonează și aduce în discuție foștii ei iubiți care îi găteau foarte multe feluri de mâncare, niciodată aceleași și care, din ce spune ea, erau asumați și la un nivel intelectual mai ridicat având în vedere că discuția care a precedat a fost despre faptul că nu știe să vorbească corect gramatical, nu știe engleză și se mai și ceartă.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș și-au făcut bagajele. Gestul neașteptat chiar cu o zi înainte de gală

”Nu-mi doresc o secundă și niciodată în viață asta să mă plafonez într-o relație! Sunt curioasă ce-mi poate oferi sau de ce e în stare în afara Casei, i se confesa Sabrina”, Larisei!

"La limba română nu o să mă bați. Nici la engleză nu ai cum să mă bați", îi mai spune Sabina Larisei, despre situația în care îl corectează pe Perneș.

Perneș a fost pus în fața materialului în materialul live de astăzi și a spus că îi dăunează foarte tare, mai ales că nu a vorbit cu el și nu i-a spus în față. Cei doi au devenit din ce în ce mai tensionați, Sabrina este extrem de nemulțumită de el, iar Perneș pare vizibil obosit să mai încerce să fie perfect pentru partenera lui.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Elena, gesturi dizgrațioase la adresa doamnei Dana. Leo, dur: "Ea nu mai reprezintă o entitate feminină"

Simona Gherghe a fost stupefiată de cele văzute și i-a spus Sabrinei că ei sunt logodiți și că ceea ce ea a spus este destul de greu de digerat: “De acasă nu se vede deloc bine ce ai spus. Sabrina, voi sunteți logodiți! (...) Ai spus cu el sau fără el tu tot te descurci… Pare că e puțin umilit! A fost o bârfă…”.

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș și-au făcut bagajele. Gestul neașteptat chiar cu o zi înainte de gală... Mireasa 2022, sezonul 5. Adrian a început să plângă în timpul emisiunii în direct. Ce se întâmplă: “Nu mai pot să vorbes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x